2046 & Los increibles

Són del millor que he vist aquest any, sens dubte. No faré la típica llista dels millors del 2004 perquè sincerament no me’n recordo de què he vist aquest any. Però segur que aquestes entren al Top-10. Los increïbles és la pel·li d’animació 100% (amb films com Sky captain and the world of tomorrow s’haurà de començar a fer aquesta distinció) que he disfrutat més aquest any. Més que la nova del Miyazaki o la del Otomo (el d’Akira) que vaig veure a Sitges i de les que esperava una mica més, encara que també em van agradar molt.

2046 no sé si serà la millor que he vist el 2004 però prop s’hi quedarà com a mínim. M’ha agradat tant pel format puzzlesc, les histories que hi apareixen, les interpretacions, la fotografia, la música, aquells petits detalls que fan referència a un petit detall d’abans, les actrius (la Zhang Yiyi surt guapissima), les petites coses de ciència ficció… bé, tot. I això a falta d’haver vist Deseando Amar, que és la anterior pel·li del director, Wong Kar-Wai, que diuen que hi té força relació i personatges com el del Tony Leung són evolucions d’una pel·li a a l’altra. D’ell havia vist Chungking Express, que ja em va agradar molt, però aquesta m’ha convençut encara més.

You may also like...

6 Responses

  1. Cyteck ha dit:

    Jo encara no l’he vist, estic esperant que sortí amb moltes ànsies que sortí en DVD per poder guadi d’ella a casa en versió original.

    Deseando Amar es bonisima es pur cine, la banda sonora amb cançons d’Antonio Machin es que es algú, quina combinació quina pel·lícula mes sensual i quina fotografia mare meva, bonisima!!! et flipara…i bueno jo esperant 2046 .

  2. marc ha dit:

    Nomes comentar-te que Sky Captain es una mica truñete.
    Hem de veure el maquinista.

  3. Roger ha dit:

    Tal com m’han fet recordar, també s’ha estrenat Olvidate de mi. Que entra al Top-5 segur.

  4. sito ha dit:

    Los Increíbles és normaleta. Molt ben feta i tal però normaleta. L’argument també ha de ser interessant i jo no li vaig trobar res d’innovador, tot al contrari.

  5. Roger ha dit:

    Innovador no ho és. Però com a pel·li d’entreteniment funciona perfectament

  6. Toni de la Torre ha dit:

    2046 per mi la millor de l’any, encara que el que jo pugui dir, sent un fan a ultrança de Kar-Wai wong, no té gaire interès. Només dir-te que si t’ha agradat 2046, a més de ser obligatòries In the mood for love i Days Of Being Wild -la segona i primera part de la trilogia-. També t’agradarà Fallen Angels, que comparteix amb 2046 el tema central d’intentar oblidar la persona estimada i té en el policia Wong un dels personatges mes carismàtics del director.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *