28 dies de zombis

Cine: Avui he acabat de veure 28 days later, una pel·li que m’han passat en DVD, que encara no s’ha estrenat aquí. És del Danny Boyle, el director de Trainspotting. Tot i que l’argument potser està una mica vist (una especie de pel·lícula de zombies que envaeeixen la Terra – en aquest cas només Anglaterra), m’ha agradat molt. Tant els actors, com la manera que està rodada, com el tractament de la imatge (feta amb cameres digitals). No demano més a una pel·li, que m’enganxi com aquesta ha fet. No tinc ni idea de quan s’estrena aquí, però si algú la vol veure, sempre quedarà el nostre amic Kazaa o eMule. La veig la típica pel·li que a Sitges es podria emportar uns quants premis.

Fotos: També vaig fer fotografies del Festimad, que me n’hi vaig anar aquest any. Les podria posar a la web, però donat que ja hi ha una galeria amb les meves fotos al Ritmes.net… no farà doble feina 😛

Escoltant: The Roots – The Seed (2.0).mp3. A veure si puc anar al concert que fan a Barcelona l’1 de juliol. Són un grup que fa hip hop orgànic (ojo, que igual estic dient una tonteria aquí), sense tanta cosa gravada i tocant amb instruments (baix, bateria, guitarra…).

He canviat els smilies del sistema de comentaris 😛 No sé, no sé, em recorden una mica els del MSN Messenger

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *