Cap de setmana al Festival de Sitges

Així molt de passada i ràpidament, les pel·lis que he vist (una bona inmersió per desconnectar de sèries!).

Rec: una sorpresa. Em va agradar molt aquesta del Balagueró (Darkness em va semblar… buff), partint de la idea d’un reportatge televisiu. Aconsegueix aguantar tota la estona una tensió brutal (excepte en el divertídissim moment d’entrevistes al mig) i li surt una pel·li molt rodona, excepte algun petit detallet. Estil Blair Witch Project, però millor.

Dead Silence: del tio de Saw. Tòpics i més tòpics. Ninotet que cobra vida. Oblidable 100%.

The Fall: molt recomanable. Del director de La celda. En un hospital, un home explica un conte a una nena. Un conte sobre uns guerrers que volen matar un tirà, que visualment és espectacular i molt maco. Una mica tipu Cinema Paradiso a nivell de concepte.

Diary of the dead
: semblant en concepte a la del Balagueró, amb uns cinèfils principiants documentant una plaga zombie que assola el país. Interessant, amb totes les referències a la distribució per Internet. Irregular, però amb reflexions prou interessants.

Chrysalis: una francesa de ciència ficció. A nivell visual, molt potent. Les lluites molt estil Bourne. Al final quedava una pel·lí com l’estètica del futur que pinten, molt asèptica.

Free Jimmy: de dibuixos, sobre un elefant que s’escapa i el volen capturar moltes persones. Per més detalls, és un elefant addicte a les drogues. La sinopsi prometia més del què realment era, encara que té alguns moments molt divertits.

Hott fuzz: aquí s’estrena en breu com a Arma fatal i és molt recomenable. Dels creadors de la paròdia de zombies Shaun of the dead (no arriba al seu nivell), aquí s’en riuen de les buddy cop movies, aquelles on hi ha una parella de polis que normalment són pols oposats. Moolt divertida.

Triangle: una pel·li a tres mans, que feia bona pinta amb directors orientals de prestigi com el Tsui Hark o el Johnnie To. M’ha avorrit. El director de la part central, el més fluixet. Al començament i al final encara estava una mica animada…

Bug: Del director de El exorcista, una historia sobre un tio que diu que el govern ha fet proves amb ell i es pensa que li corren animalons per dins el cos. Molt angoixant, m’ha agradat molt.

You may also like...

1 Response

  1. Doc Moriarty ha dit:

    Vaig riure molt amb Hot Fuzz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *