Delete ella:*.*

imprimeix
Olvidate de mi

Ja està als cines Olvidate de mi (traducció prou lliure d’Eternal Sunshine of the Spotless Mind), obra del guionista-ídol Charlie Kaufman i del director Michel Gondry. Ja van col·laborar a Human Nature, que ja em va agradar molt, encara que sembla que la opinió positiva de la pel·li no està gaire generalitzada…

Aquesta si que està rebent bones crítiques generalitzades. Partint del mateix punt de partida que Desafio Total (es poden modificar els records allotjats al cervell), a Olvidate de mi trobem una historia d’una parella (Jim Carrey -contingut, sense la sobredosis de ganyotes habitual- i Kate Winslet, maca, maca), que s’enamora, conviu, es desamora… i la solució pel trencament consisteix a esborrar la parella de la memòria per començar completament de zero. Com els altres guions del Kaufman em sembla original, excepcional, diferent. I aquí fins i tot li ha quedat més rodó que els altres. I ara en prepara una de terror! Aposto per nominacions a l’Oscar pel millor guió original i de millor actor per Jim Carrey.

You may also like...

5 Responses

 1. PhReAk4 says:

  A mi em van dir que no la anés a veure que era molt dolenta, clar que faig el que vull però tot i així no es un gènere que m’agradi gaire. També diuen que “El Bosque” es una m.. tot i que a mí em va encantar. L’has vist? Te la recomano.

 2. Roger says:

  No, no he vist El Bosque. És probable que hi vagi un dia d’aquests…

 3. Judith says:

  Gran pellícula, si senyor. Em fa pensar en una versió moderna de Dos en la carretera, no se si hi estaràs d’acord. De moment, la millor del team Jones-Kaufmann-Gondry i “allegados”. Per cert, has vist Confesiones de una mente maravillosa? També te la recomano fervorosament….

 4. Roger says:

  Jeje, i tant. Tot el que firmi el Kaufman va a misa. Com la serie “Buscate la vida”, lo millor de lo millor en televisió 🙂

 5. Ferran says:

  Fantàsticament tendra i vitalista!! En la meva opinió, la millor de Kaufman és Adaptation, però aquesta Déu n’hi do.

  Per cert, aquest dijous Cómo ser John Malkovich a La 2 (22:40h.). De res… ;-D

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *