La red social

Feia temps que no anava a veure una peli el dia de la seva estrena! Amb aquesta de la red social, l’amor i odi previs al visionat venien i tornaven. L’idea d’una pel·li sobre el fundador del Facebook diguem que no m’apassionava gaire. Però després vaig veure que el director era el David Fincher. Per tant, a tenir en compte, que és un dels realitzadors més interessants en actiu. Però després va venir el trailer, que em va donar una mala impressió terrible, de peli horrorosa, plena de tòpics, telefilmesca. I les expectatives es van recuperar quan vaig començar a llegir tantes i tanes bones crítiques.

El guió és fantàstic, crea uns personatges ben definits i que es complementen bé (amb actors que fan bé el seu paper… inclús Justin Timberlake!) i el David Fincher ho porta magistralment tot a bon port, apostant per una posada en escena classicota que sembla que li està fent molt bé (com es va veure a Zodiac). Inclús la banda sonora del Trent Reznor (el dels Nine Inch Nails) encaixa perfectament als moments que està present: el de NIN ja no està per fer discos com The Downward Spiral però la música que fa actualment, més reposada i atmosfèrica, funciona de meravella com a banda sonora. Tinc els meus dubtes per això de si algú que no tingui tan a prop l’argument de la pel·lícula (l'”apassionant” món de fer webs, encara que ells comptin per milions d’usuaris i nosaltres per milers) no desconnectarà una mica en alguns moments puntuals. Això que a una pel·lícula de Hollywood t’hi trobis frases com “tuve que modificar un script en Perl” no és gaire habitual :p

M’ha sorprés positivament doncs per ben narrada en contrast amb l’infame trailer. El el meu rànquing personal no superaria a Zodiac, però sens dubte millora la decepció que em va suposar “El curiós cas de Benjamin Button”.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *