Lost in la Mancha

Lost in la mancha

Aquest divendres estrenen (en teoria) Lost in la Mancha. Té ja un parell d’anyets llargs: de fet ja l’he vist en DVD, versió anglesa. I val molt la pena: és un making of d’una pel·lícula que no ha arribat a existir, la versió del Quijote feta pel Terry Gilliam. És a dir, el director de Brasil o 12 monos i un dels tios amb més inventiva visual i capacitat de sorpresa del cine actual. La pel·li era un desastre rera desastre i el sisé dia de rodatge es va haver de suspendre. Era una mica com Gilliam batallant contra els molins de vent. És un interessant documental fet per uns tios que van tenir accés a tota la producció del film. Que havia de tenir a Jean Rochefort de Quijote i Johnny Depp de Sancho Panza. Al veure les (poques) imatges gravades del film, penses que quina llàstima que no s’acabés fent…

actualització: Res d’estrenar-la ja. Tocarà esperar una mica més

You may also like...

3 Responses

 1. Judith ha dit:

  Per casa corre un pressbook que repartien al festival de Sitges l’any que va venir en Terry Gilliam a presentar la pel·lícula… és guapíssim -el pressbook-, amb dibuixets del quixot fets per ell mateix. També vaig aconseguir un autògraf d’en Terry Gilliam….

 2. Roger ha dit:

  Osti, un pressbook de la pel·li. Això és de col·leccionista total. Si el Tardà ho llegeix… 😛

 3. Albert ha dit:

  Jo vaig veure’l a Donostia fa un parell d’anys i va ser un dels millors moments del festival. Una calamitat rera una altre. Això és patiment i no la Passió de Gibson!

  Vaig llegir fa poc que Gilliam havia recomprat els drets del film i pensava tornar-ho a provar… creuarem els dits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *