L’Star Wars turc

Fotograma del remake turc d'Star Wars

Qui digui que l’Ed Wood ha fet les pitjors pel·lis de la historia, és perquè encara no ha arribat al cinema turc. Dunyayi Kurtaran Adam és el nom de la joia que es pot trobar en programes d’intercanvi d’arxius com l’eMule i que és un remake (per dir-ho d’alguna manera) d’Star Wars. Histories incomprensibles, personatges fora de lloc, diàlegs psicotròpics, actors sobreactuats, moviments de camera xunguíssims, decorats d’obra de final de curs, vestuaris ridículs, còpies a Lucas literals (plans de naus trets d’Star Wars enxufats pel mig a saco i fins i tot la música… d’Indiana Jones!!) i, per arrodonir-ho, tot en turc. Si hi hagués una revista de tendències frikis, això és un must.

Als fòrums de divxclassico tenen un tema dedicat als remakes turcs, la Turkxploitation (amb epectaculars relectures d’Spiderman, Star Trek, ET o El Exorcista) .

You may also like...

2 Responses

  1. special_k ha dit:

    Hola Roger!

    Potser no és el millor lloc, que t’ho hauria d’haver enviat al mail, però et passo aquest link de “musica digital” prohibida des de l’11-M. Potser l’aprofites a algun llok. 😀 😉

    Salut!

  2. Roger ha dit:

    Grachie, me’l guardo 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *