Sitges: November, Ghost in the Shell 2…

Dia no especialment brillant (sort que demà toca Finding Neverland, Saw i entrevista amb la Buffy, jeje). November: oh, si és la Monica de Friends amb pinta de Linda Fiorentino en pel·lícula que va de independent, però que ja hem vist mil vegades i que no té gens de teca! Ghost in the shell 2: això que la ciència ficció, la filosofia i els mals guions vagin junts és mala cosa, oi Matrix. Com a mínim, espectacular visualment en alguns moments, encara que els 3D rascaven una mica. One point 0: la meva sorpresa de moment d’aquest festival. Una pel·li de la que no tenia referències (directors debutants) i que m’ha convençut. El prota de May, una estètica molt especial, un edifici amb vida pròpia i veïns com a mínim peculiars, un joc virtual i l’últim en spam: missatges publicitaris directes al cervell perquè compris sense dubtes el què no vols o no necessites. Amb algun bug i tot, pur estil Microsoft. No crec que l’estrenin per aquí però ha estat realment bé. Fins i tot té un moment de terror (estem a Sitges) per informàtics: el prota s’està currant un codi i li entra un virus que se li vol fulminar el treball! Online es pot veure el trailer.

You may also like...

3 Responses

 1. Judith ha dit:

  aquesta és aquella que havien de fer l’any passat i va saltar de la programació, oi? ara m’he quedat amb les ganes de veure-la…. estic amb tu, demà Finding neverland!!!!

 2. Cyteck ha dit:

  Ostres si que te bona pinta One point 0.

  I bueno això que GITS 2 no tingui guio…m’estranya i molt 😉
  Jo l’estic esperant amb ganes que me la vaig perdre a Sitges.

  Em van agradar molt del festival Oldboy (la guanyadora del festival) Primer i la brutal Izo 😉

 3. Roger ha dit:

  Bueno, tema GITS 2: s’ha de precisar (no ho vaig posar) que em vaig quedar clapat a ratos, que segur que va influir en la opinió negativa.

  Izo no em va agradar, i mira que m’arriba a agradar el Miike.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *