The Hulk

Ahir vaig veure The Hulk. Per variar, he acabat amb el dubte de sempre de la influència de les crítiques que llegeixo abans de veure la pel·li. Si no hagués vist crítiques que la deixaven d’obra mestra m’hauria agradat més? La veritat és que potser pot descol·locar una mica el film, perquè es passen una gran part del metratge sense gaire acció, definint el personatge del protagonista: d’on li ve aquests poders, els seus traumes d’infantesa… L’acció apareix només en moments puntuals de la pel·li (seqüències llargues, això si), però m’ha agradat: em feia una mica de por el Hulk que es veia al tràiler massa fet per ordinador: continuo pensant-ho, però s’integra bé dins la pel·lícula i no et distreu dels seus moviments de força de la natura. En general, però, bé i recomanable: m’han agradat especialment les transicions entre plans, molt estil còmic, Ara, potser decepcionarà els que esperin veure una pel·li de pinyos i hosties tota l’estona.

[Avui el comptador de visites de la pàgina l’he vist molt mogut. La meva única explicació, de moment, és que sigui via bitacoles.net, que avui n’ha parlat Vilaweb]

Solucionat el problema dels accents amb el nou blogger, ara em dona una espècie d’error quan li poso els links que s’obrin en finestra nova: em diu que el parametre “target” està malament.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *