Akira

imprimeix
Imatge d'AkiraVaig veure la pel·li d’Akira fa molts anys i segurament vaig llegir algun dels volums del còmic de Katsuhiro Otomo -tampoc ho asseguraria-. Però no ho vaig disfrutar tant com ara. He agafat la nova reedició que acaba de fer Norma Còmics i la cosa està sent addictiva. Els paisatges post-apocalíptics, els nens-avi estranys, el grup de protes xulins i amb les supermotos… un imprescindible de la ciència ficció. En aquesta nova edició s’han basat en l’edició americana, que és completament en color -el va colorejar Steve Oliff, fet que li va fer guanyar premis-. A la pàgina de Norma tenen una entrevista amb ell. És una edició de superluxe, d’aquelles per guardar. El preu no està mal tampoc, 20 euros. Abans que Akira és interessant llegir Pesadillas, el còmic anterior de l’autor on ja s’anticipaven alguns dels temes de poders psíquics…

You may also like...

4 Responses

 1. Ester says:

  Jejejeje… jo em vaig comprar fa 2 setmanes exactament la mateixa edicio, de segona ma, per 3 lliures (4 euros). Deixant el preu apart, tens rao: al.lucinant! Has vist el “making of”? Tot fet a ma, utilitzant mes de 500 colors diferents. Acollonant.
  En fi…

 2. Roger says:

  Amb making of vols dir l’entrevista que linkejava a dalt?

 3. Ester says:

  Doncs no… no entrevistaven a aquest paio. De fet, el que era el “centre” del making of era l’autor dels comics originals d’Akira, que va ser tambe el dibuixant de la pel.li.
  Em sembla que la meva versio pot ser una mica diferent… el making of es totalment de produccio japonesa.

 4. Roger says:

  Si… l’edició de Norma s’ha saltat el making off o potser el posarà més endavant en un altre volum…

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *