Alan Moore is more

L’Alan Moore és un dels guionistes definitius de la historia del còmic. És l’autor d’obres genials com The Watchmen, From hell o The league of extraodinary gentlemen. Aquests tres són els que he llegit, segur que me’n deixo algun altre de magnífic. A la (interessant) web Salon.com publiquen una bona i extensa entrevista amb ell, que confirma el què ja semblava evident llegint la seva obra. Que és algú que pensa, i bé. Repassa temes d’actualitat com la guerra a l’Iraq i també exposa coses ben interessants. Com la seva teoria que la sobreinformació que existeix a l’actualitat escalarà progressivament fins a un punt que tot farà un pet i la societat fara un salt enorme. Si això suposarà una cosa positiva o negativa, no ho té clar. Diu que el salt serà superior al salt que ha fet la nostra societat de l’època de la “humanitat-caçadora”.

Lligat amb això, llegint el blog de Con uno basta (guionista de còmic català) he vist que la editorial SinSentido publicarà llibres sobre figures del món del còmic, entre elles, l’Alan Moore.

I sense canviar de tema, navegant per l’Alan Moore Fansite he vist que comentaven una cosa que vaig llegir fa temps i que té molt bona pinta. La pel·lícula de The Watchmen la dirigirà el Darren Aranofsky (director de Pi i Requiem for a Dream).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *