1925 d’Alhambra – “la verde”

imprimeix
1925 d'Alhambra

Composaria una oda a aquesta cervesa, però no tinc talent poètic. La 1925 (marca Alhambra) És una birra que havia pres a Granada quan hi he anat i que em va encantar. No sé si influència de la calor i tenir set o d’estar de vacances, però està bonissima. I ara he descobert que a Barcelona també es pot trobar. Com a mínim, al Corte Inglès (3,78 euros el pack de 4, amb pot d’olives de regal) i al Caprabo (l’he vist a la seva web). Té un gust fort i té també un envàs preciós, una ampolleta verda sense cap etiqueta, tot gravat sobre el vidre.

Buscant l’enllaç de la birra, he anat a parar a una pàgina d’amants de la cervesa: Rate Beer. A la classificació de cerveses espanyoles aquesta està la sisena. La primera és una altra d’Alhambra, l’Alhambra negra, que també vaig veure al Corte Inglès. I que (encara) no he provat.

You may also like...

3 Responses

 1. Toni says:

  Quan vaig anar a Granada també em van servir aquesta cervesa a tots els bars on anava (amb pernilet inclòs, la majoria). Està realment bona, sobretot a l’estiu.

 2. Ester says:

  Ei, al Makro de Badalona pots trobar packs de 24 cervesses Alhambra que són fins i tot més barats que l’Estrella (la meva mare sempre compra Alhambra d’oferta… però no la negra, eh?)
  Segur que millor preu que al Corte Inglés si que en tenen…
  Petons

 3. Roger says:

  Oooooh… gracies per la informació… a veure si m’hi passo algun dia i puc aprofitar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *