Ara va de bo, Ciutadella: Sant Joan a Menorca

Sant Joan a Menorca

Una experiència recomanable de viure: les festes de Sant Joan a Menorca. Entre gots de ginebra i llimonada (especialment la subvariant granisat & gin xoriguer), moltíssima gent al carrer, fent pas als cavalls que donen voltes i s’aixequen (es fa difícil de capturar amb una camera digital que tarda uns segons a disparar). Càntics i balls animats pel gin. I després una guerra d’avellanes bordes. I al dia següent, el 24, la part més espectacular. En una llarga esplanada al costat d’El port, uns jocs amb els cavalls. Un on els genets porten una llança i han d’encertar un petit cèrcol a tota velocitat (exemple exitós a la foto de dalt), uns on dos genets han de trencar una carota de fusta (amb el perill que la gent es tira al moment a recollir-ne trossos perquè porta bona sort) i un altre on els dos genets abraçats corren a tota velocitat. Tot en una esplanada plena de gent que només fa un passadís quan sona el tambor i el flabiol.
Catherine Zeta Jones

El sector jet set, veient-ho còmodament des de la tribuna. En primera línia, Catherine Zeta Jones. El Michael Douglas corria per darrera sense deixar en cap moment el seu vas de gin.

You may also like...

2 Responses

  1. rakel ha dit:

    Quina enveja! benvingut

  2. Trena ha dit:

    El que fan a l’esplanada des Port certament és espectacular. Això de la carota, del que es tracta és d’agafar-ne un tros i donar-lo a una al·lota, diuen que així els fadrins es casen.
    I el dissabte de Sant Joan, passejar pels carrers, les avellanes, les capadetes… impressionant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *