Arriba Cuatro

I ho ha fet amb una presentació amb Iñaki Gabilondo envoltat de les estrelles del canal que ha fet pena. Tota la bona imatge que m’havia creat amb la programació -especialment sèries- que ha de venir, al terra per uns quants minuts d’autobombo xungo, artificial, poc sentit i de somriures forçats. I l’Iñaki Gabilondo, tant aquí com després al TN, no m’ha agradat gens. El tio serà bo fent ràdio -jo no l’escoltava- però com a presentador televisiu no té gràcia. Ni amb la gestualitat ni amb una retòrica massa recarregada.

Seguiment del què publiquen els weblogs que han volgut opinar sobre el nou canal: via Technorati o via Blogsearch de Google. (al ser una paraula com ‘Cuatro’ s’hi colen moltes entrades sense res a veure amb el nou canal).

You may also like...

6 Responses

 1. Albert ha dit:

  Tens tota la raó, fins i tot pensava preparar un post per explicar-ho.

  El que va ser el moment de màxima audiència de la cadena de les properes setmanes (la presentació) va ser xungo de collons. El telenotícies va ser una barreja indefinida entre “volem ser professionals i europeus” (totes les declaracions estrangeres subtitulades, quan això a Espanya no es porta gens i tot es dobla) i “som uns novatus de pa sucat amb oli”, com la pantomima de si arribava Esperanza Aguirre o no, Maragall alcoholitzat perdut (que no sabem que a la nit no se’l pot entrevistar, a aquest home?), la connexió amb Alonso amb un audio nefast, la presentadora stand up (en plan TV3) amb una poca gràcia increïble i Gabilondo insegur, recarregat, parlant com el cul, bellugant-se (la càmera anava boja per caçar-lo) …

  Mare meva. Per tremolar.

 2. Flaneuse ha dit:

  Totalment d’acord. Quina llàstima! Potser ens pensàvem que ens havien de salvar d’alguna cosa però ja es veu que no comencen amb bon peu.

  Què els passa amb el so? Ja no només en les connexions que no se sentien, sinó després amb la pantomima entre els tres platós es trobava a faltar una mica de música, no? Què n’han fet del grupet que tocava a Lo más plus?

 3. gripedelpollo ha dit:

  Pues si, el informativo dió bastante pena, pero ES QUE ES EL PRIMER DIA !!! hay que darles un poco de margen, o es que alguien no se acuerda de lo cutres que eran a3 o tele5 cuando empezaron ?

 4. Toni ha dit:

  Ahir va ser un desastre, però les sèries fitxades són bones i es veu que es guarden l’emissió de Rome, de HBO. La programació nocturna, amb Quatrosfera, promet pujar el nivell.

 5. rutxe ha dit:

  L’esperança que tenia d’un canal amb l’estetica plusera, va desaparèixer al primer minut amb un video de presentació absolutament pretenciós en el seu contingut i mal realitzat; en altres paraules: feina tenies per seguir-lo. Vaig esperar pel morbo de veure un nou format d’informatiu… deixant de banda tot el raonablement atribuible a arrencar un nou programa en directe, el bo d’en gabilondo es dedica a fer un programa amb el ritme i estructura d’un de radio, per la tele. Tu no tienes ritmo. Que algú li compri un teleprompter i li fagi redactar les noticies…

 6. Òscar Alda ha dit:

  Però no entenc com no us indinga el fet que el partit socialista hagi fet aquest regal al senyor polanco. Mare meva, és una vergonya, ho volen controlar tot. Ja sabeu què han fet amb Ona catalana? l’han convertit en radio Olé. Vergonyós, de república bananera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *