Experiència Linux

He tingut la primera experiència a casa amb Linux. Recomanat per l’Israel a anedonia.net i per una prova que ja vaig fer a la feina, vaig baixar el Knoppix. La raó, bàsicament, perquè s’autoarrenca de CD i no he d’instal lar res a l’ordinador. Anteriorment vaig intentar fer una partició al disc dur per instal lar el Mandrake, però el Partition Magic no em deixava passar la katana al disc dur.

Avui s’han acabat de descàrregar els 700 MB i l’he provat. Ha tardat una bona estona a càrregar (suposo que és normal). M’he trobat amb un gran problema: no em reconeix el ratolí (un Creative que es connecta per USB). He intentat fer alguna cosa, provant combinacions de tecles, però no he aconseguit res. No sé quines combinacions de tecles necessitava (he anat provant controls, alts…) però no he aconseguit trobar ni la manera de reiniciar-lo. Prometo tornar-ho a intentar si aconsegueixo trobar solució buscant per Internet al tema ratolí.

Canviant de tema: com està el tema concerts! Ara en venen uns quants que voldria veure: Jane’s Addiction (ja tinc la entrada, 35 euros!!!!), Muse, The Donnas (el feien avui, però l’han postposat per lesió de la bateria), Strokes, Dictators + Bellrays, Kings of Leon, Ben Harper… i algun altre que segur que em deixo.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *