Periodisme 3.0

Imbècil al Què

I jo passant-me quatre anys a la Facultat de Periodisme… Això és la portada d’avui del diari Què (link PDF).

You may also like...

9 Responses

 1. savior1980 ha dit:

  Ja fa temps que he deixat de preocupar-me per les portades o el contingut d’aquest pamflet (perke m’indigna profundament fer servir el mot diari per una abominació tan gran), el que sí que trobo fort es que hi ha gent que se’l creu! Que diu una bajanada enorme i després et salta:”Ho he llegit al diari, eh!” com si allò fós “paraula de Déu” i després els hi preguntes quin diari i et diuen “el Què” i dius “ah vale” (quin monoleg m’estic fent jo tot sol, macho…).
  Vaig sentir que pertany al grup Godó (la Vanguardia, RAC1,RAC105…)? És cert això?

 2. Roger ha dit:

  Doncs sé que algú hi té de participació el Grup Godó, però el principal (ja es veu en el disseny del logo) és Recoletos, els del Marca.

 3. Roger ha dit:

  De fet, el grup Godó està a punt de treure un nou gratuït, diria que aquest mes o el que ve…

 4. ella/lei ha dit:

  És el pitjor que hi ha. Jo no sóc periodista no conec massa bé aquest món, però em dona la sensació que menystenim el poder de crear opinió que tenen els mitjans gratuïts. Al tren que jo agafo per anar a treballar els llegeix tothom. Voleu dir que als grans no els interessaria treure una versió reduïda del seu diari?

 5. carter ha dit:

  ehmm.. en realitat és tot molt pitjor… Qué! pertany a l’editorial de El Mundo, i potser m’equivoco, però em sembla que és un descarat intent d’aprofitar una estètica desenfada i subversiva per fer arribar a un segment de la població que mai compraria El Mundo la seva (desagradable) agenda política.

 6. Roger ha dit:

  El QUè és del grup Recoletos (a la web del diari mateix ho posa), que és un grup empresarial diferent que el del Mundo del Pedro J (encara que tal com estan les participacions entre empreses, es probable que tinguin algo de relacio…)

 7. marc ha dit:

  Aquest diari es lo pitjor del mon. No entenc com la gent s’ho pot llegir…be, si els preguntessim segurissim dirien:: bueno, es per llegir algo en el metro….Doncs pillat un bon llibre!!!
  El repartidor d’aquest diari a la sortida del metro deu flipar amb mi ja que cada dia li dic que no quan me l’ofereix…o be pensa que soc guiri.

 8. lula by ha dit:

  El format premsa del cor, alarmisme, cotilleo, lapidació pública és el que es porta ara. I si pensem en la trajectòria de la televisió americana o la premsa anglesa com a models als que, inevitablement, tendim la resta d’imbècils planetaris, cada vegada la cosa es polaritzarà més.
  Esperem que l’altre pol sigui de qualitat, que a aquestes latituds, de vegades ens enganxa la patxanga…

 9. Benito ha dit:

  En referencia a Qué escribí en mi blog http://conspiran.blogspot.com/ sobre cómo Recoletos pretende desprestigiar a la prensa gratuita.
  A lo mejor os resulta interesante.
  Ciao

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *