Playstation 3 Vs Wii

D’aquí a final d’any toca la guerra de consoles. Considerant la XBox de Microsoft com a fracàs o semifracàs, arriben ara les dos més esperades. La Playstation 3, que serà la més potent de totes: una aposta tan forta de Sony per la consola i el format de DVD Blue-Ray que si no surt bé es faran mal. I la Wii, la sorprenent i diferent consola de Nintendo amb mandos que senten el moviment i que permeten que puguis jugar a un joc de tennis fent el moviment de la raqueta amb el mando.

A mi em tira bastant més la Wii, sincerament. Per tot lo nou que comporta, però s’ha de reconèixer que l’anunci de la Play 3 m’ha robat el cor. Lynch total.

You may also like...

8 Responses

 1. sunxez ha dit:

  Crec que la Wii serà la guanyadora en un principi.

  Però a la llarga la PS3 acabarà imposant-se. Fixem-nos en que el més interessant (i únic) de la Wii és el control, els jocs no deixen de ser lo típic de nintendo.

  A la llarga, la PS3 (i la seva facilitat per programar i a la llarga poder córrer còpies) i la varietat de jocs acabarà sent la més popular, tal com han estat la PS i la PS2. I Sony sempre és a temps de ‘copiar’ el Wiimando.

  Nintendo ha de jugar bé la carta del tema preu i l’avantatge de sortir al mercat abans. Si no aprofiten això…Sony els passarà al davant.

 2. jubilat ha dit:

  En teoria t’he enviat un mail (havia perdut l’adreça i he pescat del log de coments de milinkito la que vares posar allà, o sia que si no menteixes t’ha d’arrivar). Si no es així, o si sí, ja em diràs quelcom! Apa, siau!

 3. julia ha dit:

  la Wii , per mi es la millor , amb la seva nova tecnologia i tot allo del mando ……. pero 1 cosa que no em sembla be , es que , jo vaig anar a una botija i no la tenien ( estava esgotada) despres vaig anar a un altra i tambe no la teies (tambe estava esgotada) , aixo es una injusticia , esk no tenen ni catalegs per mirar-la haver com es , ni res . En concret la wii es molt xula , pero no tindria que estar esgontada , i encara no a ni sortit ee !! perque llavors imagineuvos quan surti !!!! ala !!!

 4. julia ha dit:

  la PSP tambe es molt xula …… i tots els mp3 i , clar els mp4 i totes les maquinetes acostumen a estar be , pero la wii , jo la viu demanar per reis , o per el papa noel !!!!!!!!!!!!!!!! mua!!!!!!muaaaaa!!!!!!!!! jaaj dw

 5. julia ha dit:

  wenu mes ven dit , la vull demanar a els meus pares jiji
  +++
  +

  jaja , firmat :
  julis , la millor , com la wii jaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. alex sanchez 11anys cerdanyola del valles (BARCELONA) ha dit:

  yo sera lo primer ke em kompri, amb els meus diners esclar jajaja
  guanyara la wii estar clar perke ademes de ser la nova revolucio en les consoles la ps3 es karisima un 600€ i la wii en canvi es mes divertida perke es kom si et posesis dintre del joc i val 250 €.Ademes he entrat en un sorteig k regalan 200 wii’s gratis
  espero k em toki jajaja
  els seus joc son molt divertits i ademes TE MILLORS GRAFICS K LA PS3
  DW AMICS
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. aleix ha dit:

  jajajajaja millors grafics diu!!! jajaja
  po si la wii te els grafics com els d la play2
  la play3 es follara a la wii!!!!

 8. AlEix ha dit:

  jo sere futur puseidor de la play 3 i trobu k es una injusticia. La wii te els mateixus grafics k la 2 mentre k la 3 te millors. No esta be parlar sempre de la wii pk els puseidors de ps3 no s’atreveixen a cumentar pk steu sempre amb la wii. Aixi k si hi ha algu k tingui la ps3 k em digui si es guapa o no

  gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *