AjaxWrite renta més net

Un tal Michael Robertson és un “emprenedor” (fàstic de paraula) amb fama d’apropar-se al sol que més calenta. A nivell tecnològic, quan alguna cosa està de “moda”, el tio hi intenta el seu projecte (ha estat a Lindows, mp3.com…). Ara s’ha entusiasmat per això de la web 2.0 i la possibilitat d’utilitzar programes exclusivament via web, sense tenir res instal·lat al nostre ordinador (més que navegador + connexió a Internet).

Per començar ha tret AjaxWrite, que vol ser l’alternativa online del Microsoft Word (de fet ja hi ha Writely, que per cert va comprar Google no fa gaire). A més del processador de textos, el tio aquest ha dit que cada dimecres a les 12 trauran a ajaxlaunch.com un nou programa que funcionarà també des de web, programes “que faran creixer els límits del què la gent creu possible en serveis basats en web”.

You may also like...

2 Responses

 1. Maria ha dit:

  Ho he provat i funciona realment bé!
  Mon pare va dir fa unes setmanes “admeto que em vaig equivocar amb això d’internet, pensava que era una jugueta més dels joves, però ara entenc la importància que té”.
  Aquest programa és una passa més cap al futur.
  Però sé què em demanaria el meu pare si li explico això “quin benefici en treu aquest home de fer una feina gratis?”
  Jo no ho sé!
  També m’ho demana quan li dic que totes les pelis, cançons i programes que s’imagina estan penjats a internet gratuitament per algú que no en treu cap benefici econòmic. no ho entén. Suposo que són els pares d’una societat capitalista, on ….. fer alguna cosa només per la satsfaccio de saber que altra gent la disfrutarà…. no entra en el seu vocabulari.
  Mery.
  Per cert, m’encanta el teu blog Roger.
  Maria

 2. Roger ha dit:

  gracies 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *