Curs de fotografia digital

Bitlles catalanes

(foto feta aquest matí als Jardins del Príncep de Girona -Padilla amb Taxdirt-, on uns avis jugaven a bitlles catalanes – set a flickr).

A part d’un curs que estic fent a l’Espai Virreina de fotografia digital, intento anar aprenent -sóc molt principiant, encara- llegint per webs de fotografia. I n’he trobat una que m’agrada molt. Tant tota la part que tenen de trucs i recursos en plan manual, els fòrums que són molt actius, com el blog, al que estic subscrit via RSS. Es diu Digital Photography School i va de perles per anar aprenent trucs de com tirar les fotos, quin material comprar o com retocar-les després.

No tan ambiciós, però en català, al blog toies.com han anat fent un taller de fotografia, que pot ser ben útil tan pels que comencen com pels que van una mica més avançats.

You may also like...

2 Responses

 1. Lídia ha dit:

  Hola Roger, jo també vaig fer un curs de Photoshop a l’Espai Virreina. Soc aficionada a la fotografia, pero sols una principiant, aquesta teva de les bitlles m’agrada força, ara aniré a veure les altres que tens al Flickr.

  Si vols visitar els meus blogs:

  http://lidia.aminus3.com/
  http://47lidia.spaces.live.com/
  http://binimela.blogspot.com/

  Bé, fins aviat i em sembla que això de les fotografies es una mica com un verí.

 2. Mario ha dit:

  Gràcies per la vostra recomanació. Volem, utilitzant un llenguatge senzill, engrescador, molt pràctic i pedagògicament adient, ensenyar els conceptes bàsics i aconseguir apassionats de la fotografia a partir d’entendre el per què de les coses i de les experiències personals. Gràcies per la vostra menció i us esperem a http://toies.wordpress.com/category/taller-de-fotografia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *