Disclaimer

M’ha agradat llegir a alguns blogs (recordu així de memòria Boing Boing i Microsiervos) que quan parlen coses amb que hi tenen una relació personal/professional ho adverteixen al començament. Que si parlen d’una empresa internauta on hi col·laboren, ho deixen clar de principi.

Ho dic perquè em sembla adequat per part meva fer el mateix. Fa un parell de setmanes va sortir el meu blog recomanat al dominical de l’Avui i l’altre dia al suplement del mateix diari, el Toni de la Torre el citava en la seva selecció del 2005. No està de més comentar per aquí que vaig estar treballant durant un bon temps al extint suplement Rock & Classic fent temes de música digital (mp3…) i que al Toni de la Torre el conec tant de l’Avui com del 3XL.net, on és un dels col·laboradors que tenim. Quedi dit, perquè l’elogi em sembla una mica desmesurat (no és falsa modèstia) perquè hi ha per aquí gent que s’ho curra més i li dedica molt més temps que no pas jo…

You may also like...

5 Responses

 1. Flop! ha dit:

  jajaja, jo ja ho vaig pensar quan ho vaig llegir, pero que coi, d’aixo es tracta a vegades tambe, no?
  El elogio debilita, que deia aquelll…
  Salut i bon canvi d’any!

 2. nikto ha dit:

  el elogio debilita x’DDDD grandiosos records, senyor flop!
  salut i bon any a tots!

 3. Roger ha dit:

  Bon any post-etilic!

 4. pedro ha dit:

  Jeje, a veure si et veiem pel 20/30 de l’AVUI!

 5. Toni ha dit:

  En aquest cas Roger, t’he de dir que tot i la teva falsa modèstia vaig citar-te al 20/30 perquè és el segon blog que em miro quan em connecto a Internet (després del meu :-D) i no és només perquè hi hagi una “connexió professional”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *