Freaks nostrats

Herois de la Catalunya Interior

En temps de Jimmy Jump és bo veure que el frikisme català no es queda en un fet circumstancial i s’àmplia amb grups com els Herois de la Catalunya Interior. Sobre bases de música electrònica ‘bàsica’ hi posen lletres que com a bons ciutadans de la catalunya interior, es posen amb els moderns o els de Can Fanga. Els seus temes (Pel cool, Bolets…) es poden descarregar gratuïtament en format MP3 des de la seva web.

Anuncien properes remescles de temes aliens:

Nit de Sant Joan (Jaume Sisa) Vs Bizarre Love Triangle (New Order)
La Flaca (Jarabe de Palo) Vs Situation (Yazoo)
Noia de Porcelana (Pau Riba) Vs Blue Monday (New Order)
Pere Tapias Vs Kraftwerk (jua, jua, jua…)

Ja que he tret el tema aquest de mescla a saco de grups diferents… i en la línia del “cut & paste” de 2 many dj’s passo un enllaç a cegues (no ho he escoltat encara) d’un tal Chernard Walcker, que és del pal i del que et pots descarregar els discos des de la web. Arribat via mail de l’amic Mateu: confio en el seu criteri.

Aquest any pel què sembla no continuaré destacant webs friki-musicals al Rock & Clàssic. Doncs ho farem per aquí i gratis, que em cau bé el webmaster.

You may also like...

3 Responses

 1. Fletxa ha dit:

  Vols dir que no és el Quimi Portet en versió barata? Molt bons!

 2. Jordi ha dit:

  Colló, ja explicaràs lo de l’Avui.

 3. SpEcIaL_k ha dit:

  Aix… tu ets el del rock&classic?? juasjuas!! k bo! es k sempre el llegeixo… llastima k no estas dins encara, xk sino t’enviaria de petició que tornessin a fer una secció amplia d’electrònica… llastima. Creus que em fitxarien a mi potser?? 😉 😉
  Salut!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *