Guanyar peles amb un blog

No és fàcil ni per fer-se d’or, però hi ha qui ja ho fa. M’ha semblat curiosa una web que ha sortit ara que es diu Find a blogger i que reuneix ofertes de treball a blogs en castellà. No sé fins a quin punt es guanyaran gaires peles, però està clar que si un blog ofereix un contingut bastant especialitzat, podria trobar publicitat del tema en concret. L’anunciant, si fos una mica llest, aniria allà on es reuneix únicament públic potencial del seu producte…

You may also like...

3 Responses

 1. savior1980 ha dit:

  El weblog Xataka, de la xarxa WSL a la que pertanyo de fa un mes, factura bastants diners al mes Roger. I mes en campañes puntuals.

  Altres blogs de la xarxa, tambe facturen bastant i ultimament sorgeixen xarxes de blogs com a bolets, señal que hi ha negoci emergent aqui.

  Salut!

 2. Roger ha dit:

  No sé si em podries donar aquesta info, però quant vol dir “bastants diners”. Recordo en una conferencia sobre weblogs que hi havia algú de weblogs SL i comentava que aquest weblog en concret els hi funcinava molt bé. Jo li vaig preguntar per com comptatibilitzaven això de publicitat de coses de les que parlen i independencia informativa… I el tio em va dir que havien rebutjat campanyes per això. Si realment és cert (que no ho tinc clar) si que els hi va mooolt bé.

 3. savior1980 ha dit:

  Mmmm home no sent jo editor de Xataka, no et puc donar una xifra en concret del que facturen. Però es “bastant” 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *