Jango, xarxa social de música

Així per curiositat i per estar el dia, m’arribo a apuntar a una barbaritat de noves webs 2.0. No paro de rebre mails avisant que ja puc provar la beta o el què sigui… I la majoria els provo 5 minutets, m’apunto mentalment alguna característica nova/interessant que tinguin i els deixo de banda. Però amb aquest el Jango, li he trobat una utilitat.

Que és que a part de formar una xarxa social, com altres centenars de webs té integrada una ràdio online que funciona una mica a l’estil Pandora o Last.fm. En aquest tu et crees una ràdio. Li marques un grup que t’agrada i ell te’n va suggerint de semblants (ho encerta molt!) i tu vas afegint artistes. Al final amb el grup d’artistes fas sonar la ràdio. Pots fer que només sonin cançons dels artistes que has seleccionat, que n’apareguin de nous de tant en tant o que sigui molt més aleatori. Encerten bastant el què et pot agradar, lligant-ho suposo amb la gent que escolta la mateixa música que jo.

Et pots fer vàries emissores de la música que t’agrada: country, música dels 70, blues, rock català, electrònica, vaja et fas les teves ràdios i et poses la que vingui més de gust segons el dia. Que va molt bé si estàs treballant amb l’ordinador i vols escoltar música sense posar-te a pensar gaire quin grup vols posar. A part té el component de xarxa social que et permet que et puguis connectar a les ràdios dels teus amics.

A la seva web pots demanar invitació per provar-ho (està en beta tancada) o si no es pot mirar si funciona la direcció www.jango.com/beta/mashable, que és la que vaig utilitzar jo per crear-me la compta.

You may also like...

4 Responses

 1. Doc Moriarty ha dit:

  Està força bé. Més completet que el Lastfm, almenys.
  Gràcies per la recomanació!

 2. Doc Moriarty ha dit:

  Per cert que no he trobat grups catalans…

 3. Roger ha dit:

  Si, tot tot no hi es

 4. Xavier ha dit:

  Certament està molt i molt bé.
  No podem ser tan exigents, dient que TOT TOT no hi és. La veritat és que encara que tot no hi és… no t’ho acabes ni de broma.

  Jo la vaig descobrir de casualitat, fa més d’un mes i encara que no sabia ben bé com funcionava, no em va costar gaire entendre-la.

  Gaudiu de música sense final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *