Maniac Mansion

El surfero al joc

. Si la memòria no em falla, el Maniac Mansion va ser el primer joc que vaig comprar per l’ordinador. Algun altre tenia “no original”, que això de les còpies “pirates” ja existia llavors. Abans eren disquettes de 3,5 i hi havien jocs cutres com el Goody o el Dr. Livingstone.

El Maniac Mansion era una aventura gràfica on podies donar ordres (a partir d’uns verbs predefinits) al protagonista permetent que interactués amb els objectes interactuables del seu entorn. Era cosa d’anar resolvent puzles… una de les millors coses que tenia era l’humor dels petits detalls. Ara m’ha vingut de parlar-ne, perquè l’altre dia vaig descobrir-ne una versió millorada (via Oink). Només 6 MB! M’he posat a jugar-hi i recordar i quedarme encallat en un parell de punts que no sé resoldre 😛 Continua tenint suficient gràcia com per dedicar-li unes horetes…

You may also like...

2 Responses

  1. royger ha dit:

    Segurament et sonarà un joc anomenat Loom, que va sortir per aquestes dates també (una mica més tard si no recordo malament). És un dels meus favorits i a més a més té una re-versió en CDROM en la qual hi ha veus, música molt més treballada… El tinc en versió original en discs d’aquelles grossos de doble densitat, dels quals no recordo ni el nom, però no en versió en CD, a veure si el trobo.

    Maniac Mansion era dels meus preferits també, i em sembla que el tinc en original, però no hi posaria la mà al foc. Un dia d’aquests he de recuperar-los i posar a la venda per Ebay els que no vulgui (si és que n’hi ha algun que no vulgui). Segur que faig alguns calers.

  2. andreu ha dit:

    Coi, quants records! El Maniac Mansion mai he jugat, però jocs per l’estil com ara: Indiana Jones & the fate of atlantis (Encara recordo… m’ocupava 9 MB en un disc dur de 20!!), Indiana Jones & the last crusade i El dia del tentáculo….. quantes hores!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *