Migra que migraràs

El 7 de juny estrenem nova web al 3xl.net. Sortirà bé? Petarà per tots cantons? La resposta, dilluns. Hi ha canvis prou importants, que fan que estiguem una mica a l’expectativa de com surt la cosa. No avançaré res, que mola més la sorpresa (positiva o negativa).

Aprofitant que ja estic amb el tren de canviar coses, he començat a fer els passos per anar-me’n de Blogger. Provaré (recomanacions del Diego minid i el Faemino anedonia) el WordPress. La primera impressió és que és complex i fins i tot un no-informàtic com jo l’ha sabut instal·lar. L’únic problema és quan em deia que crees una base de dades MySQL, que el concepte m’ha espantat, però des del lloc on tinc el hosting de la pàgina ha semblat prou fàcil (ara igual hi ha un boquete de seguretat tamany metro, però bueno, es fa el què es pot :P). Ara podrà classificar fàcilment les tonteries que escric en categories, que fa temps que ho volia fer. Després vull investigar un plugin que se li pot instal·lar per fer un fotolog, que també ho vull tenir.

Tot això, quan tingui temps. De moment, primeres proves a l’aire. A falta de tocar templates, css, links, idioma… i tot.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *