MP3 weblogs

No sé fins a quin punt és nou aquest fenomen dels weblogs MP3 però s’està estenent. Són weblogs que van oferint MP3 (comentats) per descarregar. En alguns casos, quan l’autor és un amant de la música, pot arribar a ser molt interessant. Recordo per exemple, un enamorat de la música dels anys 20 i 30 que es dedicava a passar els seus vinils a MP3 i presentar cada setmana una cançó desconeguda per (gairebé) tothom. No recordo la URL 😛 A nivell d’inconvenients aquestes pàgines en tenen dos de clars: si l’MP3 no és legal (suposo que en la majoria sera així) aviat caurà el pes de la llei sobre les webs i per altra banda si el weblog es fa popular no sé qui pagarà aquest ample de banda (posen descarrega directa, res de links eMule o BitTorrent).

Ho vaig veure fa uns dies a Milinkito.com, on han creat una secció d’enllaços de weblos MP3. Més tard vaig descobrir una web, MP3blogs.com que recull les entrades d’aquestes pàgines i les organitza. A la part dreta de la pàgina hi ha un llistat dels blogs que indexa.

You may also like...

3 Responses

 1. SpEcIaL_k ha dit:

  Hola Roger! La web, pel que he llegit està molt bé, felicitats. El que pasa és que no sé el què tenen els links per entrar a les diferents seccions però a mi n oem van. Potser ho hauras de solucionar si a tothom li passa el mateix…
  Per cert, del mozilla ja van per la versió 1.7, i en català… http://www.softcatala.org/prog88.htm
  per cert, tens alguna relació amb http://www.zonalibre.org/blog/catart/ ???intuició masculina…. xDD

  dewss

 2. Roger ha dit:

  Hoola SpecialK. A mi em funcionen els links de seccions (suposo que vols dir les categories de classificació del blog). Amb quin navegador et falla? T’ha fallat la intuïció 😛 Res a veure amb Aixo de zonalibre.org… jo tinc a veure amb 3xl.net

 3. SpEcIaL_k ha dit:

  Eiss!! hola Roger! El problema era de l’Opera, que és el navegador que normalement faig servir. Amb l’Explorer no hi han problemes, i amb el Mozilla també es navega perfectament.

  Fins aviat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *