Orkut

Porto ja uns dies apuntat a Orkut. És un sistema (que té Google darrere) per connectar persones, per dir-ho d’alguna manera. Permet conèixer gent amb interessos afins als teus. Ja sigui per motius de curro, de coneixement, de ligoteo… De l’Orkut ja n’ha parlat un gran nombre de blogs (només cal anar a technorati i escriure orkut al buscador). Simplement donaré la meva primera opinió: m’agrada la organització del tema, m’agrada la possibilitat de parlar (a nivell forums) amb persones amb interessos similars als meus (per exemple, m’agrada ara anar llegint el què recomana la gent a la comunitat de “nou cine japonès”).

Hi he vist autors de blogs catalans que de tant en tant llegeixo (Tiocanya, eines…) i fins i tot el nou Secretari de Telecomunicacions i la Societat de la Informació de la Generalitat, l’Oriol Ferran (que per cert, em va agradar els plantejaments que té, pel què vaig veure a la presentació que es va fer de l’Open Office. A l’Orkut vaig crear una comunitat de bitacoles, pels bloggers catalans, ja que vaig veure que no n’hi havia. De moment el punt fluix el veig en totes aquestes dades que omples (bé, que de fet si vols pots omplir el mínim) i que passen a ser propietat de Google. Lamentablement, a la comunitat de Get a life (buscate la vida) només en som dos. La sèrie definitiva de la televisió, i estem sols.

Si algú que llegeixi això està interessat a provar-ho que m’envii nom i mail al correu/e i ja el convidaré (ara només s’hi pot entrar si et conviden a entrar-hi).

You may also like...

2 Responses

 1. Vicent ha dit:

  Hola. Si algú vol invitacions d’Orkut, escriviu-me a vturiserra@gmail.com i us les enviaré.

  Vicent

 2. Alodia ha dit:

  m’ agradaria probar aketa cosa ^^
  graxies

  Alodia
  d.runkgurl13@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *