Pikman, la sèrie de culte

Jordi Farràs

El Jordi Farràs, un nen de 14 anys, s’ha currat una sèrie en flash que està a punt de començar la tercera temporada, Pikman. El tio fa els capítols, els puja, fot un DVD (comprable si pagues en mà :-P, amb extra de pista de comentaris d’un amic seu), anuncia els pròxims, fa un making off… Quin crack. I ho dic sincerament, aquí no hi ha mofa possible, encara que el nivell gràfic dels episodis no sigui brillant. Això és empenta!

You may also like...

11 Responses

 1. Hola, gracies per els vostres comentaris sobre la meva serie pero m’agradaria fer-vos una pregunta:
  Com heu conegut la serie de pikman?

  Adeu, espero que em respongueu

  http://www.jordifarras.ar.gs
  http://www.pikman.ar.gs

 2. Hola de nou, també us viull informar de que ja he comensat a fer la 3ª temporada de pikman

  http://www.jordifarras.ar.gs
  http://www.pikman.ar.gs

 3. Arnau ha dit:

  Jo, duna manera un mica rara, també sóc un dels creadors dels primers capitols. també sóc un dels priviliagiats de poder veure els capitols avans de que surtin a la web i li dona ideas pr els seus proxims capitols.

  Arnau

 4. Oriol ha dit:

  Hola.
  Jo, encara que al principi era esceptic sobre l’exit que pogues tenir aquesta serie, quan he anat veient com evolucionava aquest projecte i com en començava d’altres he hagut de reconeixer que és un geni de l’informàtica.
  ENDAVANT JORDI!!!

 5. tocino ha dit:

  jo conec a jardi farras i soc el seu amic que ha fet el comentari.

 6. Roger ha dit:

  que pasha tochino, veig que te n’estas sortin prou be pero encara et falta molt per que el PIKMAN surti per la TV cosa que jo ho dubto.
  Igualment felicitats.

 7. Ruben ugui ha dit:

  Ei gent! Jo soc un bon home!
  I un “bon” amic d’en tohino vull dir el meu bon amic Jordi. Hus explicaria la biografia d’aquest bon home pero fa pal ok?
  Weno… al grano.
  Jordi Farras “Manya” (o alguna cosa semblant)
  et felicito per aquest projecte que has fet! Es cert que uns quants ens enfotiem d’aquest Pikman( jo incloss i els de mes adalt també no et pensis eh…) pero després de plantejar-mo trobo que ho has fet de conya perque penso que pocs saben fer el que tu has fet! Wenu fa pal escriure mes aixi que: Molta sort amb el Pikman i amb la tercera temporada!!!!!!!!!!!!

  Ugui

 8. doraemon ha dit:

  ollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllal

 9. Ruben Ugui ha dit:

  Ei tocino!
  Pos mira jo l’he coneguda perque tu no paraves de dir que la mires i mo demanaves siusplau xd.
  ugui

 10. peret ha dit:

  quina frikada per déu
  jajajajajaja
  és pitjor que crom el nòrdic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *