Posters de rock: redecora la teva casa

beck_1.jpgNo fa gaire vaig veure les parets de casa massa buides i en comptes de pensar en el clàssic quadre o fotografia em va venir al cap que estaria bé tenir algun poster d’alguna de les bandes que m’agraden. Realment hi ha molts dissenyadors molt bons fent peces d’art per promocionar concerts arreu del món. Encara no he fet cap compra, però la quantitat de coses interessants que he trobat m’ha superat. La imatge per exemple, és d’una de les dissenyadores de posters que m’ha agradat més, la Tara McPherson. En aquest cas la imatge em va encantar però el Beck no ha sigut un músic massa rellevant a la meva vida i no crec que es mereixi un lloc permanent al meu passadís. Continuo buscant. Si a algú més li agrada aquest estil, aquesta senyora estarà firmant exemplars del seu llibre Lonely Heart a la Sala Iguapop el proper 18 de novembre.

qotsa.jpgPer a iniciats en aquest món hi ha una pàgina molt bona que és Gig posters. Allà tenen un cercador per artistes (dissenyadors o músics). Li poses el nom d’un grup que t’agradi i hi trobes un seguit de posters que tenen a la seva base de dades. De cada poster trobaràs informació, sobretot la del dissenyador, amb la seva web. Lamentablement n’hi ha molts que o no estan a la venta o ja estan exhaurits. També passa sovint que treuen edicions limitades d’uns posters i quan en queden pocs, el preu d’aquests es multiplica enormement.

El principal problema que m’he trobat és que els posters que més m’agradaven eren de grups que no em tiraven gens i els grups que més m’agraden no tenien a la venta posters massa potents. A Head of State per exemple tenen creacions molt guapes però la selecció musical no em tira gaire. Del Craig Phillips he trobat uns posters de Turbonegro i Queens of the Stone Age espectaculars però encara no he trobat manera de comprar-los. He trobat una tenda online però no venien fora del seu país.

Vaig fer una recerca i em vaig inclús montar una taula amb enllaços per anar consultant frenèticament a veure si trobava el poster ideal. Com la feina ja està feta i compartir és bo, copypastejo a continuació la taula (webs de dissenyadors al principi, webs de tendes o de recopilacions al final). Cal tenir en compte que és una selecció feta per mi, per tant incompleta i plena, segur, d’omissions importants. Artistes de posters així en plan psicodèlic per exemple, van quedar fora, perquè no em cridava massa l’atenció l’estil…

Frank Kozik Tara McPherson Vince Ray
Scrojo Head of state Furturtle
Derek Hess Vincent Ray Andrio Abero
Jorge Alderete Aesthetic Aparatus Marco Almera
Ames Bros Darren Grealish Art of modern rock
Crap aesthetic Glenn Barr Andrew Bawimadann
Richard Biffle The Bird machine Casey Burns
Hand carved graphics Jamie Burton Diesel fuel prints
Randy Chavez Mexican chocolate Johnny Crap
Hired meat High illustration The Small stakes
Ideal posters Print mafia Dan Stiles
Animal rummy Vance Kelly Crash america
Powerslide desding Are Kleivan Ledouxville
Little friends Malleus Punch gut studio
Lure design Dan McCarthy Methane studios
Nelter creative Mark Pedini Patent pending
Craig Phillips Beyond the pale Anna Tsubaki
Stefan Tijs UncleCharlie Art Dani Vachon
Drowning creek Jermaine Rogers Jay vollmar
Bongout Malleus  
TENDES/RECOPILA TENDES/RECOPILA TENDES/RECOPILA
GIG Posters Poster bomb Poster pop
Newbury comics Diesel fuel prints  

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *