PPLive: Barça, free per view

Avui he provat un programa P2P (intercanvi d’arxius, on cada persona fa tant de receptor com d’emissor de les dades que rep) que s’aplica al món de la televisió per cable/satel·lit. El PPLive és un programa d’autors xinesos que permet veure televisió via Internet. Amb el programa i un reproductor multimèdia (windows media o real player accepta) pots accedir a multitud de canals. He fet la prova amb el partit d’avui del Barça. He anat a la pàgina TVMix que es guarden tots els enllaços de canals i tenen organitzada la programació que es pot agafar amb aquests i he buscat el partit del Barça. Allà oferien dos opcions de canals xinesos que donaven el partit. He clicat una i ha estat una bona estona (5 minuts?) el reproductor funcionant a salts, però després s’ha estabilitzat i cap problema. Es veia tot sense cap parada i amb una qualitat més que digna. No nivell televisió, però suficient per seguir el partit.

You may also like...

10 Responses

 1. Albert ha dit:

  M’ho apunto!

  Per fi hacking útil… això és fer país!

 2. iop ha dit:

  ja se que soc impopular, però realista: quan descobrim això, no ho esbombem home, que es saturara i s’acabara el xollo

 3. jubilat ha dit:

  Sí, l’unic petit problema és que el veus amb uns minuts de demora i no es pot posar la ràdio.

  [iop] No creguis, aquests tipus de xarxa quan més gent es conecta, millor, i d’altra banda, aquest cop ho tenen força difícil per anar a posar trabes a un programa xinès. I més si no ho han aconseguit amb l’emule.

 4. Joan ha dit:

  Home, jo ho he provat i no s’estabilitza com dius… Porto més de mitja hora i el programa continua fent salts. La meva velocitat de connexió és de 1Mbps, suposu que la vostra serà més alta

 5. alex_hop ha dit:

  gran invent !!!! si senyor.

 6. Roger ha dit:

  Doncs jo ho vaig provar amb 1MB, no més alta que la teva…

 7. ignasi ha dit:

  Com diu el jubilat, la clau de l’invent és que hi hagi MOOOOLTA gent miran-t’ho.

  En general qualsevol xarxa P2P puntua, o premia, a aquells que més aporten a la xarxa (pugen fitxers). No conec aquesta xarxa, però imagino que el funcionament serà similar.
  És possible (segons la connexió) que tinguis 1 Mbps de baixada i ho vegis pitjor (si només tens 129kbps de pujada).

 8. ignasi ha dit:

  Ostres!
  ho he provat amb el Barça udinese i al principi no sabia d’on treure el link, però al final he trobat la web d’una penya barcelonista a suïssa i sembla que ho fan servir força.
  Fa la pinta de tenir sempre un link actualitzat!

  http://www.penya.ch/

 9. edu ha dit:

  Par ignasi
  Gràcies per visitar la nostra Web. Visca el Barça i Visca la Nació Calalana.

 10. Christopher ha dit:

  Jo vaig crear una traducció al Català per a aquest programa, i s’ha utilitzat, per a les noves versions, també us he de dir què hi ha una web millor, on també podeu trobar l’enllaç a altres esports o altres cadenes. És aquest:
  http://www.tvmix.net/
  També serveix de molt, a per cert comentant el que deieu abans de l’emule i aquest programa no poden parlarlo, simplement perquè aquest programes són legals, al menys a Xina, pertant no hi poden dir res. Altres alternatives per a veure partits o coses així seria directament utilitzar altres porgrames de P2P, peer to peer, com ppstream, tvants, o diversos, on també hi podeu trobar cadenes de diversos països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *