Què? Un altre diari gratuït?

Avui s’ha començat a distribuir per Barcelona un nou diari gratuït, Què, del grup Recoletos (els del Marca). Com a novetat respecte a 20 minutos i Metro, la retroalimentació que tenen dels weblogs que ells mateixos allotgen. Anuncien que és un projecte de periodisme col·laboratiu, on els lectors a la vegada poden ser informadors. La idea no és dolenta però tampoc entraré a valorar què tal ha quedat, perquè sincerament només he tingut temps de fer una ullada ràpida per sobre.

A El navegante, secció internautica del diari el Mundo (la millor de tots els diaris online), comenten la novetat: Los buenos propósitos de ‘Qué!. M’agrada molt que al final de l’article aclareixin que ells han treballat en la versió Internet d’un diari de la competència com és el 20 minutos. Les coses clares. Si els d’El Pais deixessin clar que Mar Adentro és obra del seu conglomerat empresarial potser la gent es pendria les crítiques excessives amb més cautela.

A la web del diari es pot descarregar el diari del dia en versió PDF. Enllaç del número 1 (botó dret, guardar destino…)

You may also like...

3 Responses

 1. Sito ha dit:

  més diaris gratuïts! Al final acabaran substituint als normals. Bé, no crec, ja que els editen la mateixa gent i ja ho tindran tot calculat.
  Està bé que ens informis de qui hi ha al darrera de tot això.

 2. andreu ha dit:

  Innocent de mi el primer dia que el vaig veure amb aquest títol tant català amb l’accent obert a la è (què?) pensava que seria un diari en català… i no, és un diari en castellà amb algun article en català, què trist 🙁
  Algun dia veurem prensa gratuïta en la nostra llengua? (Apart del viari, i d’alguna revisteta de caire més localitzat..)

 3. Raimon ha dit:

  Els anuncis que he observat a les parades de bus de diagonal m’han semblat horribles!!! Almenys fessin el fotomontatge com Déu mana! però sabent que darrera hi ha Marca….. ja no m’extranya.

  La url que ens proposes de descarga… ja es troba caducada.
  Avui dimecres 26 es:
  http://www.quediario.com/pdfs/barcelona/26_01_05_bar.pdf

  PD
  Ostres!!! tu tb veig que has caigut el sistema antispam!!! ja som dos 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *