Rogers

M’acabo de mirar les visites de la web (que realment no sé per on arriben, perquè n’hi ha bastantes de guiris). M’ha fet gràcia una: Rogers Communications Inc.. Com deu haver anat la historia? Un treballador canadenc avorrit, a la oficina de Rogers Communications Inc., es dedica a matar les hores buscant webs relacionades amb Roger al Google. Per anar a la meva haurà d’haver buscat profundament! Perquè si no tecleges Roger + Compte malament ho tindràs per anar a parar a aquesta web.

Jo també he estat jugant amb el Google després. He escrit “Compte” i la meva web surt la tercera, pel què veig. Però la sorpresa me l’he trobat una mica més enrera.. La web de los Compte! Un tio que ha fet una pàgina perquè les persones que ens diem Compte de cognom poguem trobar alma maters. Diu que és un cognom poc habitual, però només a l’institut que anava, ja n’hi havia un parell. Coi, m’ha fet gràcia 🙂

ESPAI 8! ESPAI 8! ESPAI 8! ESPAI 8!ESPAI 8! ESPAI 8!ESPAI 8! ESPAI 8!ESPAI 8! ESPAI 8!ESPAI 8! ESPAI 8!ESPAI 8! ESPAI 8!ESPAI 8! ESPAI 8!ESPAI 8! ESPAI 8!

La font de maldecaps de les últimes setmanes (hi he tingut una participació més aviat molt secundaria, però també m’ha tocat el rebre) ja està online: l‘Espai 8. Si algú el vol provar, és un joc multijugador en flash, on t’has de fer habitant d’un planeta i atacar, comerciar, comprar, votar i fer que el teu planeta i tu prospereu bé. Cal estar registrat al 3xl.net, que és gratuït i es fa en dos minuts.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *