Star Wars kid

L’Star Wars Kid ha anat als jutjats! Pels no familiaritzats amb la historia: un noi es grava en video fent de cavaller Jedi a l’aula d’audiovisuals de la seva escola, utilitzant un pal d’una escombra com a arma. Uns companys de classe posen el video a Internet (via Kazaa, suposo) i l’arxiu és descarregat fins a 1 milió de vegades. Després arriba la part divertida, quan els experts en edició de vídeo li comencen a posar efectes especials, com es pot veure a la recopilació de jedimaster.net.

Alguns internautes van proposar recollir diners pel noi i regalar-li un iPod, que com a compensació per la humiliació pública. Ara, finalment, els pares de l’Star Wars Kid denunciaran als companys de classe que van posar el video a Internet. Pel què sembla, el noi fins i tot ha hagut de rebre atenció psiquiatrica. Una altra de les iniciatives online que hi ha per donar-li suport és la de signar una petició perquè surti a la propera pel·lícula de Star Wars. Seria divertit: si el Paquirrin surt a Torrente 3, l’Star Wars Kid també pot tenir un paper al cinema.

Sense moure’ns del setè art, un link: una parodia dels finals de les pelis dels anys 80. Concretament de les d’universitaris, de les que en sóc un gran fan: de La venganza de los novatos a Los albondigas en remojo. Com enyoro aquelles tardes de diumenge quedant-me fregit al sofà mentre les veia! No us perdeu la paròdia.

Canviant de tema, Mozilla: si teniu instal·lats el Mozilla i el Firebird (com és el meu cas) potser us trobareu que la icona de l’escriptori és la mateixa pels dos programes. Podeu trobar-ne pel Firebird aquí. I si no en teniu instal·lat cap i voleu provar el Mozilla, no us perdeu la guia que ha preparat el Mini-D, que l’he vist anunciada a uns quants portals tecnològics (Barrapunto, Puntbarra, Eines… falta Slashdot!!).

Bé, that’s all folks, descansaré una mica de weblog fins que torni de les vacances 🙂

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *