Webloggar es cool

Els webloggers ja som cool. Avui el Pais de las Tentaciones ha publicat un article sobre el weblogging. Ara mola, i si a més el Genís d’Astrud té el seu diari personal, segur que entrarem al Terrazza gratis sense anar vestits amb xandal.

Un fenomen emergent (més nou que els blogs) és el Machinima, condensació de Machine Cinema. Es tracta de fer cinema d’animació en 3 dimensions aprofitant els motors gràfics de jocs com el Quake. El què permet és aconseguir uns resultats més que decents amb una despesa econòmica reduida. Se’n pot llegir un article interessant, amb enllaços a exemples, al Wired (revista electrònica molt recomanable, per altra banda).

Divendres, estrenes de cinema: hi ha dos pel lis que valen la pena, tot un record en temporada estival. Em van agradar May i 28 dias después. Les dos són relectures amb talent del génere fantàstic: la primera del mite de Frankenstein i la segona dels films de zombies.

PD: Minut de silenci pels emoticons dels comentaris. Han tornat a ser els cutres que venien de fàbrica (només es pot customitzar durant uns dies – després et tornen a la versió bàsica)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *