La primera agència de dones detectives, la sèrie

Vaig llegir ja fa uns quants La primera agència de dones detectives (Alexander McCall Smith, La Magrana). Una novel·la fresca on el més destacat era que l’acció es situava a Botswana, on la protagonista hi té la seva agència. No m’esperava pas que se’n fes una sèrie i que es rodés a Botswana i que darrera hi estigués la BBC i sobretot la HBO. Destaco HBO perquè s’allunya bastant de la seva tònica de sèries, que acostumen a ser molt més fosques. Aquesta és una historia molt blanca, de bon rotllo, inofensiva, però agradable per passar una estona. Potser hauran pensat que enmig de tanta crisi el què ara vol consumir el públic són sèries que no et deixin més enfonsat del què estàs.

En principi són 6 capítols d’una hora. Per la xarxa, corren ja els dos primers, això si, sense subtítols que hagi pogut localitzar. A part que és distreta i divertida en el sentit de lleuger somriure, es repeteix com a punt interessant de la novel·la la localització. Fa gràcia sortir del món occidental i veure histories que passen a Botswana. Que per altra banda tampoc sé si el país que surt a la sèrie s’assembla gaire al real, però com a mínim hi ha un canvi de tradicions, maneres de fer i fins i tot de colors.

You may also like...

3 Responses

 1. Miereia ha dit:

  no ens podires possar el resumen del llibre es que el tinc a casa i tinc mandra de llegir me’l
  Graciès

 2. lunaaaaa ha dit:

  no me gusta este libro el lunes ke viene tengo examen lo podeis resumir yo estoy deacuerdo con mireia es quiev tiene raxon ademas es aburrido por eso yo no puedo lleeerrr todo ese tacho asibn de grande en una semana porek es que yo no puedo tmabien tengo classes y examenes porfavor me lo podriaiis resumiri y enviarmelo a mi web siempre estoy cdonectada mucghas gracias a kien me lo envieeee : )

 3. Ivana ha dit:

  Qué llàstima os haria el resumen encantada! es una novela fresca i se lee sin problemas, y hay más!! hay hasta 8 libros, ya voy por el cuarto… jejeje!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *