Rock n Roll!

Shannyn Sossamon, de lleig només tens el nom

Es diu Shannyn Sossamon i és molt guapa. Es actriu i actuava a Las leyes de la atracción, una pel·li ben interessant. Era la Lauren, la noia-de-somriure-que-enamora que té un nòvio viatjant per Europa. M’estic llegint la novel·la, que és del Brett Easton Ellis. El llibre està estructurat en un seguit de petits monòlegs de varis personatges principals (vaja, el què fan ara per tele aquests de l’Efecte mirall). Personatges, els del llibre, que viuen a la residència de l’Universitat, passen de les classes, s’emborratxen, es droguen i follen molt. Un d’ells és el Sean Bateman (que a la pel·li interpretava el James Van der Beek -el Dawson-) que és el germà del Patrick Bateman el protagonista d’American Pyscho (la novel·la més coneguda del Brett Easton Ellis). Una de les seves expressions més habitual és Rock’n’Roll! que vindria a ser un sinónim del Yeah! o si ens posem de la terra endins d’Apasomhi.

Rock n roll! El d’alguns grups que porten pocs discos publicats (alguns cap), que apunten alt, fan cançons amb canya i ganxo i que vull seguir: Hurricane Party, The Glitterati , The Black Velvets, Silvertide, PleasureBeach, Supagroup, TheBCB’s (els únics de qui no he sentit res -he llegit coses positives i sé que el cantant és el fill del Robert Plant dels Led Zeppelin). En el fons és una llista que em faig per mi, per no perdre la pista i recordar-me d’escoltar-los quan treguin el primer, segon o tercer disc, que el què he sentit de moment apunta bé. De tots aquests a les pàgines es pot escoltar algun que altre tema i fins tot fer alguna descarrega gratuïta. Quins seran els nous The Darkness?

You may also like...

1 Response

  1. nikto ha dit:

    De forma nostrada, per aqui natros cridem en nits etiliques “rocanrol”… La pelicula estava força bé i la noia es tot un àngel!

    salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *