Black Crowes a Amsterdam

Si fa un parell d’anys em vaig extasiar amb el concert de Pearl Jam, ara m’ha passat el mateix amb els Black Crowes, un grup amb el que tenen certs paral·lelismes. Molts discos publicats, infinitat de temes boníssims, un cantant que se surt en directe i una voluntat de canviar cada cop el setlist del concert per fer-lo diferent.

Aquest cop ens va tocar un setlist molt del meu gust: clàssicots de sempre (remedy, hard to handle, cursed diamond…), temes del nou disc (el bo i més tranquil Warpaint) i algunes cançons de les que no toquen habitualment (com acabar -espectacularment- amb 3 versions com Let’s all get stoned, Space Captain i Hey grandma). A més en una sala amb el so de p.m (el Heineken Music Hall, davant l’estadi de l’Ajax) i veient-ho tot des de la primera fila, com a bon fan. Ara a esperar que publiquin el disc com estan fent amb tots els concerts d’aquesta gira a Live Downloads. I com ja havia fet abans Pearl Jam.

Dormir i formatgejar a Amsterdam
: un parell d’apunts pràctics de la visita a Amsterdam. Per clapar, un hotel moolt ben situat: Hotel Aspen. 40 euros l’individual, sense esmorzar. Net i amb l’únic inconvenient d’unes escales dramàticament inclinades. I l’altre novetat (d’altres visites) a destacar és una tenda de formatges artesanals que em va tornar boig: De Kaaskamer (Runstraat, 7). Multitud de formatges holandesos i de tot el món, tots artesanals. Els hi dius que dubtes què comprar i que et vagin traient cosetes i ja tens un tastet muntat per lo gratis. Ara, després comprar no surt barat. El preferit va ser un “Le Vieux Gris 2 anys” (això posa al ticket de la compra), que és tipus l’Old Amsterdam. Val la pena fer-hi la visita, que no queda gaire allunyat del centre… L’altre botiga formatgera que tenia apuntada però que al final no vaig visitar és Kaasland, que sembla una mica més gran que la que vaig anar.

You may also like...

2 Responses

  1. Rocks ha dit:

    Vas a anar a Amsterdama veure els Crowes? què bo! Vaig dubtar per uns moments si anar-hi, però al final, espero que vinguin a Espanya aquest any, que fa anys que ens deuen una visita.

  2. Roger ha dit:

    Jeje, si… brutal! Espero que vinguin pero de cara al 2009, que no hi sere jo aquesta tardor 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *