Chris Cornell

Chris CornellVa ser el cantant d’una de les icones grunge dels 90, Soundgarden, que van facturar discassos com Badmotorfinger o Superunknown. Per molts, la veu dels 90. Una veu que es va anar calmant progressivament amb la carrera de Soundgarden. Els tour de force dels primers discos van deixar pas a un estil més tranquil de l’últim disc del grup o del seu Euphoria Morning, en solitari.

Després que la carrera en solitari no tirés gaire i amb els Soundgarden dissolts va provar l’experiment de juntar-se amb la base musical dels Rage Against the machine. Audioslave es diuen, un experiment que m’ha semblat una mica fallit. Ara sembla que al Chris Cornell li ha arribat el moment de reivindicar-se i mirar de convertir-se en una megafigura mainstream per si sol. Per un cantó, tercer disc dels Audioslave, Revelations (videoclip Original Fire). I per l’altra que és l’autor del tema You know my name, el tema del nou film de James Bond que es pot veure i descarregar a Music to bond to. La cançó ha provocat divisió d’opinions però com a mínim el posarà en primera linia quan s’estreni el film. Que imagino que coincidirà que a començaments de l’any que ve treurà el seu segon disc en solitari.

Cosa que aprofito per recomanar la descarrega d’un concert en format acústic per presentar el nou disc d’Audioslave. Hi ha uns quants temes d’Audioslave, que són el més fluixet, però també repassa ell sol amb la guitarra hits de Soundgarden com Fell on Black Days o Black Hole Sun, fa versions com el Billy Jean del Michael Jackson o el Redemption song del Bob Marley i acaba el concert a lo gran amb You call me a dog, dels imprescindibles Temple of the Dog i un potent Thank You, dels Led Zeppelin.

You may also like...

3 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *