Cicle: música i humor

He encadenat un parell de pel·lis amb la música i l’humor en comú. Un cicle d’aquells que són molt agraïts.

Walk Hard: una paròdia del Walk the line, el biopic de Johnny Cash, molt divertida. Aquí el protagonista passa per una etapa mística Beatles, una etapa se me’n va la pilota Brian Wilson, una etapa disco. Ben divertida, pujant el nivell de les spoof movies, que als últims temps no valen re.

A mighty wind
: mor un productor de música folk i grups que havien triomfat amb ell fan un recital homenatge. Molt divertida i amb el segell Spinal Tap (són un dels grups, The Folksmen) darrere. La gràcia de veure com estan a l’actualitat aquesta gent que als 60 cantava a l’amor i la pau. Divertídissim el manager d’un dels grups, els Main Street Band.

Aquestes dos són les que acabo de veure i de dos pel·lis dir-ne cicle queda una mica trist, el cicle el completaria amb, òbviament, This is Spinal Tap, Fear of a Black Hat (paròdia del hip hop) i Meet the Rutles (Eric Idle, dels Monty Python, fent conya dels Beatles).

En tinc un parell més a la llista per veure: Hard core logo, fals documental sobre una banda punk i Still Crazy, conya anglesa sobre una banda rockera dels 70.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *