Supergrup: el reality

Mira, un reality show que pot tenir gràcia. Sorpreses que et dona la vida. El vol fer la cadena musical VH1 i porta de nom provisional Supergroup. La idea és prou interessant: ajuntar un grup de músics de primera línia i tancar-los en una casa per 10 dies i fer que composin i gravin nova música a dins. Pel què he llegit, hi aniran varies estrelles del rock dur: Scott Ian, guitarra dels Anthrax, Ted Nugent (guitarra, figura mítica del rock dels 70 -que ve aviat a tocar a Barcelona), Evan Seinfeild, baix dels Biohazard, Sebastian Bach cantant dels Skid Row i Jason Bonham, bateria de cognom ilustre: és el fill del John Bonham, el de Led Zeppelin.

El Ted Nugent aquest ja havia fet un programa, Surviving Nugent. On ell, membre de l’Associació del Rifle nord-americana, ensenyava això de viure caçant el què menges. És un tio que musicalment pot tenir el seu què però que a nivell ideologic -per declaracions que he anat llegint- és un autèntic imbècil.

You may also like...

1 Response

  1. nikto ha dit:

    Oh! El que em fa pena es que quan el portin aqui (perque tard o d’hora ho faran) hi posaran la del Sueño de Morfeo, algún de OT, Andy y Lucas i algúna vella gloria decadent rollo Miguel Rios…
    shit, xD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *