The Movidas, gratis

I encara parlaré un cop més dels The Movidas. El dia 24 actuen dins els actes de la Mercé. Gratis, i a la plaça Catalunya. Els autors de himnes com “Donde vas Michael Knight” o “Paquirri era gay” tocaran amb Superputa (tenen més nom, però ni la mínima part de la gràcia dels The Movidas) i uns tals La Petit Ramón, que no conec. Tinc ganes de veure la plaça Catalunya plena, amb gent que passa per allà flipant amb els tios aquests. Leroy Psicho, Nikki de Covent Garden & Kike Yemas. Cantaran la del Forum en català?

You may also like...

4 Responses

 1. Josep ha dit:

  Le Petit Ramon si no m´equivoco era un dels cantants dels Azucarillo Kings, l´ultim que se d´ell es que actuava ell sol amb un ordinador i samples. Tinc molta curiositat per sertirlo

 2. xavi ha dit:

  efectivament, ell es “le petit ramon”, les maquinetes son “terrorista” i la banda que l’acompanya “les filles del dolor”… els vaig veure a la fnac fa com un any i tenien la seva gràcia, sobretot la cançó “angoixa”

 3. Pani ha dit:

  Tu madre es bollera y tu padre no lo sabe, tu padre solo sabe que tu madre está muy buena!!! tu madre! tu madre! tu madre!

 4. marc ha dit:

  Pos alla ens viem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *