Cardamon

Debut al restaurant, recomanació de l’amic Beisols, i triomf total: menjar al Born, molt bé i que amb vi i postres no superi els 20 euros és tot un èxit! Aquest Cardamon (c/Carders 31; 93 295 50 59) és un restaurant que barreja cuina catalana i cuina índia. Més que fusió és Doble impacto Van Damme: tens coses de cuina catalana i coses de cuina india. Ideal perquè el típic amic que no vol curri pugui menjar també a gust.

De primer vam agafar vàries tapes (entre elles les samoses, una especie d’empanadilles -n’hi havia de carn, gambes i verdures-, i les pakores, que són unes verdures arrebossades amb crema de cigrons). També va caure el taco de truita de patates i els tacos de formatges per equilibrar culturalment. Als segons plats ja ens vam tirar descaradament cap al cantó indi. Tenen plats de curri: n’hi ha en un tamany individual que en diuen platillos i també n’hi ha en, més gran, plats. Nosaltres vam partir-nos un plat per cada dos i vam quedar bé. Recomano el curri de bou, que estava grandiós. Altres que hi han anat m’han dit que també val molt la pena el curri de lluç. També en tenien de tauró, però va faltar valentia. De postres el clàssic lassi de mango (un batut) o un gelat d’avellanes o pistatxo per baixar i tots satisfets.

Actualitzo: hi he tornat el 2010, i a part d’estar molt buit, no ha estat un àpat per recordar. No dolent, però res espectacular.

You may also like...

3 Responses

  1. rutxe ha dit:

    Puc confirmar que la relació calitat-preu és collonuda… Ara bé, amb la beguda demaneu aigua, ja que si no esteu molt acostumats al tema picant, la necessitareu! (Tot i que haig de dir que ho vaig trobar perfecte, ni molt, ni poc picant)

  2. jordi ha dit:

    Hola nois!!!! quina gana m’agafa llegint aquests comentaris i quina enveja i és que jo no estiic en condicions de menjar res de res… el meu cos ho expulsaria de forma extranya… porto dos dies a casa malalt amb gastronteritis… bé almenys estic fent bondat per abans de nadal…

  3. jordi ha dit:

    La veritat es que un cop llegida la vostra opinió mi vaig adreçar. Aixó és espectacular, un bon tracte, un bon apat (no heu dit res de la tonyina….. per treure’t el barret) i com no un bon ví recomenat per el cap del restaurant, en Ricard. Bé si a d’anar sense cap mena de dubte. Ja era hora que tinguem un bon restaurant a BCN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *