Il Golfo di Napoli & Cannoli, per fi

Aquesta és una bona opció per menjar cuina italiana a Barcelona. No està cèntric (c/Lleida, 38) ni té una decoració massa vistosa. Però és autèntic. Els cambrers amb els pèls arrissats i l’aspecte d’extra de pel·li de Pasolini, parlant en italià, i sobretot els plats, amb una pasta fantàstica, especialment els plats de pasta “marinera”, siguin amb gambes, xipironets… Segons es publiciten (d’això no en tinc ni idea i no ho puc confirmar) fan cuina típica napolitana. Els plats de pasta i la pizza volten els 7 euros, amb algun que pica una punta més. El telèfon del Golfo di Napoli és el 93 423 45 43.

Punt i apart per unes postres. Els cannoli. Portava temps volent-los provar. Influència de la meva passió per les pel·lis de mafiosos. Als Soprano hi és força present i al Padrino també surt varis cops. Com en la famosa frase del Clemenza a la primera pel·li “Leave the gun. Take the cannoli“. O a la tercera quan es converteixen en arma dolça d’assassinat. Són uns rotllos cruixents que van farcits d’una crema de formatge fresc (una recepta -una de les tantes que troba l’amic google buscant per receta cannoli). No sé si seran sempre tan bons però els que he engollit al Golfo di Napoli m’han semblat simplement espectaculars. Ara, no sempre en tenen. L’altre cop que hi vaig anar no en tenien i vaig optar per un altre postre napolità, el Babà -una espècie de brioxet borratxo-.

You may also like...

1 Response

  1. pep ha dit:

    Només et faltava provar la Peroni, i allà la tenen. Un clàssic de la birra italiana (pel meu gust un pel fluixa)

    Per cert corroboro el restaurant… la pasta amb gambots estava de muerte i els canoli també, però millor els de Sicilia 😉

    Ciao!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *