Las Fernandez

Recomanació de restaurant, que feia temps que no ho feia (ara, podent-ho classificar en la categoria “Restaurants, “ho veig més útil… per qui confii en el meu criteri, clar). A la zona amb més videoclubs indis de Barcelona hi ha Las Fernandez, un restaurant que porten 3 germanes i que està al carrer Carretas, 11. Afegeixo el telèfon a la informació essencial: 93 443 20 43.

Doncs bé, la cuina és una barreja entre cuina així com més castiza i un rollo més modern. De primer es pot fer un pica pica amb croquetes de xoriço, patates a la gitana, amanides varies (boníssima la d’arròs amb gambes)… i de segon plats diversos a escollir. Jo em vaig menjar un salmó marinat amb oli de mostassa que estava im-pressionant. I de preu, raonable. Si no se te’n va la bola, per uns 15 euros et pot sortir el soparet. De postres em van recomanar la mousse de formatge fresc, però el dia que vaig anar no hi havia. Si hi aneu, ja sabeu 😉

You may also like...

2 Responses

  1. Flop! ha dit:

    Corroboro totalment la recomanacio. Un lloc petit, agradable i s’hi menja força be. A mes les mestresses son molt simpatiques, cosa cada cop mes dificil de trobar.
    I si no soleu anar mai pel Raval, no feu mitja volta quan entreu al carrer Carretes, encara que no es vegi gens se us apareixera de cop i volta el restaurant.
    Salut Roger!

  2. La nena ha dit:

    Visca las Fernandez!!! Jo no hi he anat.. encara… pero soc veina de las Frenandez i m’encanta la decoració del seu restaurant i apart que hi dona vida al meu carrer… ara quan cobri ja hi anire

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *