Mosquito bar

imprimeix
Una recomanació que tenia pendent de feia temps i que ha reflotat al trobar-me la targeta al fons d’una butxaca. Aquest bar o restaurant està al Born (carrer Carders, 46 / Telèfon 932 687569) i funciona sobre una combinació de les que em guanya el cor: tapes asiàtiques + carta molt extensa de birres. Ideal per un sopar improvisat, unes tapes de mitja tarda o unes birres amb algo per picar. Per demanar a Mosquito et donen un paper amb la llista de plats i has d’anar marcant les caselles de les tapes que vols menjar. Dels 2 euros les més barates als 6 i pico que valia l’últim cop la més cara, l’ànec fregit. Predomina la cuina xinesa i els reis de la carta són els dim sum. De porc, de vedella, de llagostí, de verdura, de tofu. Són unes pastes (estil “ravioli” rebregat, i que ningú em mati per la comparació) que es fan al vapor i en alguns casos fregits. Val la pena agafar-ne uns quants de diferents (sobretot si sou varis i la cosa es pot compartir). També hi ha plats calents (l’ànec que comentava, vedella al pebre de Sichuan…), sopes (amb els fideus omnipresents) i alguns plats freds (l’últim cop vaig menjar uns “bang bang” d’albergínia, ben picantets i bons). Per postres, dos opcions (amb subvariants): trufes i mochis.

Com a bon amant de la cervesa que sóc i d’anar-ne provant de diferents, totalment a favor de locals amb la carta tan àmplia com tenen aquí. N’hi ha de belgues (amb més profunditat de banqueta que les habituals leffe o chimay), d’angleses (les fantàstiques de brewdog) o un molt bon assortit de cerveses catalanes artesanals. Fins i tot en tirador. A destacar, perquè es fan coses molt interessants aquí encara que no acabin de tenir tanta sortida comercial. Amb les tapes asiàtiques, fantàstiques les Agullons o la Lupulus de la Companyia cervesera del montseny, amb un punt amarg fantàstic. I pels que vulguin cerveses molt suaus (d’alcohol, no de gust), la Guineu Riner.

You may also like...

2 Responses

  1. Un amic xinès em va explicar un cop que “Dim sum” significa “dinar” en cantonès. Ah, el meu dim sum preferit és el fregit de porc amb gambes.

    salut i felicitats pel blog

    PS: m’ha encantat el teu article sobre el Celler de Can Roca. Un dia d’aquests hi he de portar la xicota

  2. Roger Compte says:

    Gràcies Josep!! I mira, avui aniré a dormir sabent una cosa més jeje

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *