Mosquito bar

Una recomanació que tenia pendent de feia temps i que ha reflotat al trobar-me la targeta al fons d’una butxaca. Aquest bar o restaurant està al Born (carrer Carders, 46 / Telèfon 932 687569) i funciona sobre una combinació de les que em guanya el cor: tapes asiàtiques + carta molt extensa de birres. Ideal per un sopar improvisat, unes tapes de mitja tarda o unes birres amb algo per picar. Per demanar a Mosquito et donen un paper amb la llista de plats i has d’anar marcant les caselles de les tapes que vols menjar. Dels 2 euros les més barates als 6 i pico que valia l’últim cop la més cara, l’ànec fregit. Predomina la cuina xinesa i els reis de la carta són els dim sum. De porc, de vedella, de llagostí, de verdura, de tofu. Són unes pastes (estil “ravioli” rebregat, i que ningú em mati per la comparació) que es fan al vapor i en alguns casos fregits. Val la pena agafar-ne uns quants de diferents (sobretot si sou varis i la cosa es pot compartir). També hi ha plats calents (l’ànec que comentava, vedella al pebre de Sichuan…), sopes (amb els fideus omnipresents) i alguns plats freds (l’últim cop vaig menjar uns “bang bang” d’albergínia, ben picantets i bons). Per postres, dos opcions (amb subvariants): trufes i mochis.

Com a bon amant de la cervesa que sóc i d’anar-ne provant de diferents, totalment a favor de locals amb la carta tan àmplia com tenen aquí. N’hi ha de belgues (amb més profunditat de banqueta que les habituals leffe o chimay), d’angleses (les fantàstiques de brewdog) o un molt bon assortit de cerveses catalanes artesanals. Fins i tot en tirador. A destacar, perquè es fan coses molt interessants aquí encara que no acabin de tenir tanta sortida comercial. Amb les tapes asiàtiques, fantàstiques les Agullons o la Lupulus de la Companyia cervesera del montseny, amb un punt amarg fantàstic. I pels que vulguin cerveses molt suaus (d’alcohol, no de gust), la Guineu Riner.

You may also like...

2 Responses

  1. Josep F. Roura ha dit:

    Un amic xinès em va explicar un cop que “Dim sum” significa “dinar” en cantonès. Ah, el meu dim sum preferit és el fregit de porc amb gambes.

    salut i felicitats pel blog

    PS: m’ha encantat el teu article sobre el Celler de Can Roca. Un dia d’aquests hi he de portar la xicota

  2. Roger Compte ha dit:

    Gràcies Josep!! I mira, avui aniré a dormir sabent una cosa més jeje

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *