Namaste

Una bona opció per anar a menjar cuina india a Barcelona és el restaurant Namaste (c/Entença, 137. 93 226 19 19). A pesar de la seva entrada, que fa pensar més en un antre de vici sexual, a dins s’està sempre molt bé, amb la gent justa (tampoc és gaire gran) i, el més important, s’hi menja de p.m. i a un preu decent. Els cops que hi hem anat (que són uns quants) la cosa ens ha sortit al voltant dels 15 euros. Comptant birra Cobra (boona) com a beguda i postres (que tampoc són l’estrella, s’ha de reconèixer). A mi que no m’apassiona el picant, hi puc menjar sense arribar a tastar res que em faci cremar la boca.

Al començament porten com una galeta molt fina (papadum) per anar-hi sucant alguna de les tres salses. Una pica molt,  la de iogurt i menta està boníssima. Gairebé sempre em demano un Murg Tikka (un pollastre desossat fet amb espècies) que està espectacular. Per acompanyar algun dels arrossos que hi ha a la carta, tots molt bons. El de xai, el de calamars… I fins aquí la recomanació Què fem de la setmana. 😛

He aprofitat avui per afegir un formulari de contacte perquè qui visiti la pàgina em pugui enviar un correu sense necessitat d’obrir el seu.

You may also like...

1 Response

  1. Peterpat ha dit:

    Vaig sopar ahir al Namaste seguint la teva recomanació. Recomano els espinacs amb formatge fresc i l’esbergínia acompanyats de “pita” (no recordo com li deien al pa) de formatge.
    Molt bona: cervesa Cobra
    Inconvenients: molta espècie cansa depèn com, perquè a occident no estem acostumats i el nostre paladar s’atabala i l’estòmac se’n ressent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *