Zeeshan Kababish

Un restaurant i tocant a la Rambla del raval, a Barcelona (concretament al carrer Marqués de Barberà, 26 Tel 934419010) que és una de les opcions més recomanables de la ciutat pel provar menjar indi – pakistaní i que vaig descobrir fa un temps al blog Te quedas a cenar?. Aquest Zeeshan Kababish és recomanable tant per lo bo que està tot com pel preu. L’últim cop que hi vam anar, vam demanar una mica de tot per provar, vam quedar ben a gust de quantitat… i no ens va arribar als 10 euros!! A Barcelona, això és motiu d’incredulitat. També s’ha de dir que les begudes fan que baixi la compta: no venen begudes alcohòliques i la meva opció gairebé sempre és o suc de mango o lassi (beguda aiogurtada) de la mateixa fruita.

Ja hi he anat uns quants cops i sempre he anat variant i deixant-me aconsellar pels que porten el restaurant. Per picar m’agraden els onion bhaji (cebes fregides amb farina de cigrons) o els picants samosa. Després, cassoletes vàries -pollastre, xai, vegetals- en funció dels que som, acompanyades de diversos arrossos (molt bons) i algun dels pans indis (els nan), que dos elements indispensables per deixar els plats ben nets de les salses! Com que la majoria de cops hem demanat que portèssin un variats per la quantitat de gent que hi erem soc incapaç de recordar noms dels plats que més vaig disfrutar, així que consell: deixeu-vos aconsellar (específicant és clar el grau de picant que esteu disposats a assimilar).

Si arribeu amb gana a les postres, una curiositat a provar: els rasmalai, un dolç que llegeixo que és popular al nord de l’India. Unes boles blanques que neden en un mar làctic amb aromes de cardamom.

Rebuscant ara què en comentava la gent a la xarxa, he trobat una galeria xula al flickr, del Munduate i el Tiriti, dels Tiritinyam de tota la vida, també el va recomanar al seu blog.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *