Dexter

dexter.jpg

Una recomanació de sèries, ara que la setmana que ve acaben (els que ho segueixin a ritme EEUU) les temporades de Heroes i Lost. Finalment he pogut veure i acabar (la tenia en la recàmera de fa molt temps) la primera i de moment (continuarà) única temporada de Dexter, sèrie emesa per Showtime.

El protagonista, el de blanc a la foto, és un forense del departament de policia de Miami. Exteriorment sembla un tio (força) normal. Però és només l’aparença: és un tio fred i recargolat i com a hobby de temps lliure és assassi en sèrie. Ara, només mata assassins que la policia no ha capturat. La seva vida transcorre amb aquesta rara normalitat, fins que es troba amb un assassí diferent dels altres… Són 12 capítols de 50 minuts cada un que enganxen molt. Primer destaca la brillant intro de la sèrie i després, que el protagonista absolut d’una sèrie sigui un tio tan fosc i retorçat. Una temporada que és una historia rodona, que es podria deixar com a única. Però l’èxit els farà continuar…

En l’apartat de sèries per consumir ara que ja no quedarà ni Heroes ni Lost ni Prison Break, a part d’algunes de pendents (Carnivale, The Wire…) hi haurà una novetat a la que li tinc moltes ganes. John from Cincinatti. Produeix la HBO, garantia de qualitat, és del creador de Deadwood (segona garantia de qualitat) i l’han enquadrat en el gènere del surf-noir. Surfistes, assessinats, drogues… i tios que leviten! A la web de l’HBO han penjat un teaser que ja fa venir ganes de veure-la. S’estrena el 10 de juny.

You may also like...

12 Responses

 1. Doc Moriarty ha dit:

  Dexter és una de les sèries més negrament adictives que conec. Ja ha firmat per una segona temporada, però amb la primera vaig disfrutar de valent.

  Més sobre el bon jan de Miami.

  Ja he vist zodiac, i en quan pugui faig crítica.

 2. Jordi ha dit:

  N’havia sentit a parlar, però com no tenia cap mena de referència més propera (i per mandra) no faig fer cap esforç. Ara mateix ja està a l¡Azureus. 😀

 3. Subpop ha dit:

  Molt gran Dexter, de lo milloret de l’any passat

  Ara he començat amb Painkiller Jane (amb la terminatrix de Terminator 3), que no mata (la serie) però al menys alegra la vista

  I he vist el capitol pilot de Traveler, que pinta bé però que ja et diré…

 4. osselin ha dit:

  Magífica la teva secció de retaurants.

 5. URi B ha dit:

  jajaja, surf noir… ben trobat.

 6. Roger ha dit:

  http://www.youtube.com/watch?v=Bc7mzoqHahU D Terminator hi ha aquesta The Sarah Connor Chrnicles…

 7. sunxez ha dit:

  Dexter, una bona temporada (ja la vaig acabar aquesta setmana santa). Ja veurem amb la segona (que està confirmada) què fan per superar la primera.

  S’ens acaben les temporades! Aquesta setmana Desperate Housewives, Heroes i Lost…

  Per fi tindré temps per veure Carnivale, The Wire 3a temp., Battlestar Galactica, i 6 Feet under (dubto que pugui amb totes durant l’estiu…)

  Apuntades per la propera temporada: Surf Noir i Sarah Connor Chronicles…totes dues pinten molt bé!

 8. Albert ha dit:

  Entre aquesta, Heroes i Eureka m’han tret el mal gust que em va deixar la tercera temporada de Gal·làctica. I, de llarg, Dexter és la que més m’ha sorprès, probablement perquè no me n’esperava tant. La meva dona ho anomena ‘L’efecte Urasawa’, et preparen tant perquè el final sigui tan explosiu que, per bo que sigui, t’acaba decebent (com el final de la primera temporada de Heroes, vaja).

 9. Roger ha dit:

  Si si, d’acord amb lo de Heroes… no comentaré res concret, per qui no ho hagi vist…

 10. Subpop ha dit:

  Final regulero de Heroes com diria un colega…

 11. Doc Moriarty ha dit:

  La putada ha estat que el crescendo i les expectatives eren massa elevades.

 12. maria ha dit:

  Uff…..sempre que xerres de sèries m’estrés!!!! n’hi ha massa per veure!!! i jo que era feliç mirant The Office!!! (versió americana, que vols que et digui, m’agrada). Com és que sempre ho saps tot???
  A veure quan em mostres llocs oberts 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *