Eagleheart: paròdia del Chuck Norris agent de la llei

Eagleheart és una altra sèrie de format paròdia (com ho era la de 24 que es deia NTSF:SD:SUV que vaig recomanar per aquí). Episodis curts (11 minuts), un parell de temporades acabades i la idea de paròdia les aventures del Chuck Norris en el seu paper d’agent de la llei una mica-molt estil redneck. Si, el Walker Texas Ranger.

Em va cridar el protagonista, Chris Elliott, un actor al que li tinc una especial estima. Ell és el protagonista de Buscate la vida (sèrie que PER FI ha sortit completa en DVD al mercat americà -ja estic creuant els dits perquè algú la publiqui amb el doblatge al castellà, que era fantàstic-), una de les meves comèdies preferides de sempre. Humor absurd.

I d’humor absurd també va aquesta sèrie. Historietes diferents a cada episodi, amb el marshall Chris Monsanto de protagonista, algunes funcionen millor que altres, però sempre t’emportes algun moment d’explosió de burrada no esperada. L’acollonant “Death punch”, la màquina que transforma la cocaïna en formes sòlides… de ninots de ventriloc o els avis que imiten sons. A 12 episodis per temporada i 11 minuts per capítol, això es ventila molt ràpid. No serà la sèrie de la vostra vida, però segur que més d’un somriure us arrenca!

Per cert, a l’apartat sèries curtes, ara estan emetent una prequela de Battlestar Galactica, anomenada Blood and Chrome que de moment sembla molt digna. Això si, cada capítol es fa curtíssim. Si en el format paròdia ja va bé aquesta durada (el gag tampoc dona per tant), aquí et quedes amb bastantes ganes de més… recomanada de totes formes!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *