El nan roig, en TDT

Androide d\'el Nan RoigCom a ganxo per veure el canal 300 de TV3 (que només es veu si tens descodificador de TDT + antena preparada -jo només tinc el segon requisit) han triat una sèrie de reemissions de sèries d’humor clàssiques de la BBC que començaran a emetre aquest mes. Tret de la nota de premsa: dilluns, “El nan roig”; dimarts, “Allo allo”; dimecres, “L’escurçó negre”, dijous, “Els joves”; i divendres, “N’hi ha que neixen estrellats”. A mi la que em crida més l’atenció és El nan roig simplement perquè recordo que em va agradar però la tinc molt menys vista que no l’Escurçó negre, que també m’encantava.

You may also like...

6 Responses

 1. nikto ha dit:

  El Nan Roig era tremenda pero Black Adder ha aguantat millor el pas del temps en quant a diàlegs, crec jo… De totes formes… que ho ripejin tot plegat, per Déu! x’D
  salut,

 2. marc ha dit:

  collons,si sembla la programacio de quan anavem al institut.

 3. Judith ha dit:

  I els dissabtes no faran Radio Cincinatti?

 4. Marduix TV ha dit:

  El nan roig, el recordo com el referent cultural de la meva infantesa, de la meva entrada a l’adolescència i potser té alguna cosa a veure amb el sentit de l’humor que m’ha quedat.

  Fantàstic, doncs, que la tornin a emetre. Jo que estic en contra de la TDT, a veure si ara me’n hauré de comprar una!

  Salut!

 5. Ferran ha dit:

  Lamentablement, l’últim cop que vaig anar a Londres vaig encendre la tele i vaig veure al protagonista d’El Nan Roig participant en un concurs de tele-realitat.

  Lo pitjor és que al presentar-lo no deien: “L’actor tal” sino que deien “L’actor d’El Nan Roig”, de manera que suposo que no ha fet gaire més carrera aquest home.

  Què hi farem…

 6. jubilat ha dit:

  Jo flipava molt amb el Nan Roig, de fet segueixo creient que es una de les series juvenils, o no, amb guions més imaginatius/divertits que he vist en ma vida. Però lo del pas del temps és ben cert, jo em vaig baixar tots els episodis de l’emule sense cap problema, i al 2on o 3er ja em vaig cansar. I mira que em feia ilu…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *